Pets to Canada
-
Та в тій клініці менше народу, плюс їх декілька. Один на виході, і як мінімум ще 1 приймає. В мене 4 тварини і тащити їх всіх напряжно, тому на забір для титрів викликали. Прийшов лікар з усіма бланками, печатками,пробірками, шприцами. Все набрав,оформив і лиш кабанчиком потім на волинську відвезла в лабораторію
-
Ви повинні зарання піти до державного лікаря, який робить ці сертифікати. Я з Одеси, але там треш... По дорозі до Польщі зробила це у Вінниці. Взагалі не було ніяких проблем.
-
А Ви збираєтесь це робити на таможні?
-
В сенсі? Так Ви ж тваринами переїжаєте, там і провірять чіпи у тварин
-
Всем привет! Планирую везти кошку(беспородную) со Стамбула в Торонто через месяц, прямым рейсом Turkish Airlines в кабине самолёта. Напишите пожалуйста, какие действия необходимо предпринять, чтобы всё прошло хорошо, и как можно проще. Спасибо!
-
Питання якраз в титрах. Я дзвонила була на волинську, вони сказали в розділі на сайті завантажити сертифікат і типу цього достатньо. Але чи це так? Чи мені стажер якась трапилася і треба таки особисто забрати його,щоб була якась печатки чи щось інше
-
Вітаю. Так як від нервів я тупію, то після прочитання статті уточняю. Якщо я їду 3.09 то 1 я викликаю ветеринара державного, щоб він мені зробив штамп про здоров'я і видав ф1, титри я маю особисто забрати з Волинської,чи можна результати скачати з їх сайту?бо по телефону сказали,що ніби то саме Потім з тим ф1 я їду в дпсу, попередньо зателефонувавши і домовившись і там беру 2 сертифікати (білий і зелений) Додатково мені треба (але не обов'язково?) рабіс та іата сертифікати заповнити. Все правильно?