Pets to Canada
-
Ребят 🆘 я не могу уже второй день дозвониться в CFIA чтобы узнать точно какие вакцины мне нужны для собак 🥲 просто перекидывают на автоответчик и естественно никто не перезванивает. На сайте я нашла форму для Казахстана (final destination), летим через Стамбул. Правильно ли я понимаю что нужны вакцины которые указаны в этой форме или нет? У меня апоинтмент забукан в вету на прививки в эту пятницу, а я толком не знаю какие прививки делать 😭😭😭
-
Дякую вам за пораду, я вивчу це питання, добре що я не дала стьогодні їм видалити її. Бо мені про це не повідомили. Сказали що її можна видалити щоб вивчити питання чи це рак чи ні, але на рак вона зовсім не схожа тому можна не видаляти.
-
Ви маєте на увазі що якщо її видалити, то це може перерости в рак?
-
Можливо комусь знадобиться. Білих кліщів не буває, не знаю чи по всьому світі, але в Едмонтоні точно не має. То виявилася звичайна родинка, то навіть не папілома була. І вона може вирости в любому віці.
-
Приезжаете в аэропорт с собакой в клетке. Идете на регистрацию, получаете посадочный талон, а потом сдаете собаку в отделение негабаритного багажа.
-
Поняла, спасибо))