Pets to Canada
-
Вітаю. Дякую групі за наявну інформацію та активну участь адмінів і учасників в порадах 🙂 Пес успішно вилетів з Франкфурту до Ванкуверу) Air Canada лапочки, хоча розумію що в цілому це справа випадку. Але й за досвідом, у інших авіакомпаній до мене як до людини придирок було більше, ніж до собаки у air canada 😁 В скарбничку досвідів: Вагу не зважували, переноску не міряли. Додатково на великий рюкзак і сумку (яких би не мало бути, бо собака рахується замість carry on) - нічого не сказали. Дивились лише щеплення від сказу та карантин. Через сітку глянули чи всередині просторо. (Собакен 5 кг) Лиш на чекіні схвильовано спитали, чи не в каматозі пес, бо той спав без задніх ніг 😁 Переноску купувала на максимально рекомендовані параметри - 33 см в висоту (при дозволених 28). Спішила, не догледіла що треба б мати мʼякі бортики, щоб за потреби підігнути верх. Купила на всяк випадок ще одну прям зовсім мʼяку, якщо вимагатимуть заміну. Не пригодилось - пощастило що за висотою 33 см пройшли впритик (але варто зазначити, що тип літака може бути різний теж).
-
Дякую, завтра краще поїдемо до лікаря.
-
Ми не видаляємо, вона поки не росте і не травмується
-
Її потрібно видаляти?
-
У нас у собаки так виглядає папілома. Вперше коли намацали теж думали що кліщ.
-
Можно ли внести её, как владельца в паспорт, но не в положенные графы? А отдельно?
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, как сделать доверенность для того, чтобы моя подруга по возвращению с Германии в Канаду смогла забрать моего кота и привезти его? В паспорте указаны хозяевами я и мой муж. Нужно обратиться к нотариусу или можно её просто дописать как ещё одного владельца, просто в другом месте?
-
Спасибо
-
На сайте вашего города...гуглите по запросу название города и pet license
-
Буду очень благодарна 🙏
-
Добрый день , в поиске не нашла , на каком сайте можно сделать лицензию на кота