Pets to Canada
-
Доброго вечора 🌇 У наших сертифікатів немає терміну придатності, але є дата виставлення сертифікату. Багато місць хочуть, щоб сертифікату було не більше року. А загалом я так зрозуміла, що офіційної версії цього сертифікату немає, і кожен психіатр пише у вільному режимі, може хтось і поставить дату закінчення дії. Щодо Ветеринара: Так 👏🏻 Ми робили купу всього, просто про всяк випадок, все це переглядали, тому, що я давала на кожного собаку відразу пачку документів, тому я не знаю, що саме з цього всього було необхідно. Всі були вражені і не ставили жодних питань: 1. Титри на сказ (якщо вчасно ставити щеплення, вони вічні) і поставили позначки до паспортів. 2. Сертифікат ІАТА International Air Transport Association (IATA). Зробили за 10 днів до перельоту. 3. Сертифікат польської державної вет клініки зробили за 5 днів. 4. Витяг з реєстру тварин Польщі, про щеплення. 5. За 2 дні. Дегельмінтизація та інсектоакарицидна обробка тварини. У будь-якій Вет клініці, що треба поставити позначки в паспорт 🪪 6. Огляд про стан тварини проведено ветеринаром, поставили позначки в паспорті. + Роздруковані заявки на перевезення собаки Еіртранзат + Сама довідка собака емоційної підтримки.
-
Доброго вечора 🌇 Я бронювала з Польщі. Зараз я знайду їхні прямі контакти, пишіть їм прямо, кажіть, що вам потрібна довідка Собака емоційної підтримки. Якщо не розумієте польську, пишіть англійською, вони розуміють і відповідають. Пошта - [email protected] Телефон 📱 +48(611) 110-011. Адреса - Klinika PsychoMedic.pl ul. Kazimierza Wielkiego 5 lok. U5 61-863 Poznań. Фейсбук - PsychoMedic.pl: www.facebook.com/poradniapsychomedic
-
До Торонто все Лот
-
Единый билет Лот-Лот-Эйр Канада
-
В терминале сидеть
-
К вакцинам могут докопаться если не все одной фирмы?
-
Мы в Варшаве будем 9 часов ждать посадку на Торонто, тогда нужны титры?
-
Пересадка
-
Есть тут кто летел с котом Тбилиси-Варшава-Торонто Какие документы нужны, особенно Тбилиси-Варшава? Спасибо
-
А что с котом порекомендуете лучше внутри по Канаде Air Canada или WestJet?
-
добрый день! подскажите, нужно добавить котов в билет из Монреаля в Тандер Бэй, позвонила в Air Canada по тел +1 888 247 22 62, говорят, ожидание около 30 минут может занять, чтоб с оператором поговорить. Только такой путь? или можно как-то проще при бронировании добавить котиков? или может есть авикомпания по Канаде, у которой онлайн можно все сделать?
-
дуже дякую
-
Доброго дня. Можливо це питання тут вже не раз задавали, але по пошуку не знайшла (або погано шукала). Вивоз кота з ЄС до Канади. Вакцина від сказу ставилась 22 року, валідна 3 роки. Тобто в 23 і 24 не ставили. Питання - чи треба вакцінувати по свіжому перед Канадою, чи якщо написано в паспорті що вакцина на 3 роки, то підходить? Дякую