Pets to Canada
-
Самолет такой же как и на мою предыдущую дату, сейчас буду набирать их узнавать за наличие мест , онлайн не подтверждают что что собака будет точно лететь после смены дат
-
Привет 🐉. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Онлайн не смогла купить, звонила покупала по закрепам как раз, онлайн габариты клетки только до 64 в высоту:( а у меня скудо 7
-
Может у них что-то поменялось...снова
-
Это и странно...
-
Привет Тима. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
a.aliexpress.com/_EuyWd0d
-
Вітаю, хочу подякувати адмінам і учасникам за відповіді і поради в чаті:) Нам вдалося таки добратися до Квебек з 4 тваринами:) правда не без пригод у вигляді перенесення внутрішніх рейсів по Канаді,але всі живі,здорові і вже адатптувалися:)
-
Спасибо 😊
-
Тепер розвідуємо навколишній район)
-
Привіт! Друзі, порадьте корм для літньої собаки, 12років, стерилізована. Купували в середньоціновому сегменті, не скажу наразі бренд, ну типу пуріна той що подорожче. Стала відмовлятись і вже почала худнути старушка. Загалом цікавість до їжи не зникла, тобто думаю справа в кормі.
-
Сервіси дуже дорого
-
Сервисы доставки животных
-
Привіт! Допоможіть !Потрібно перевезти маленьку собаку з Варшави в Калгарі або Едмонтон.Можливо хтось буде летіти і зможе взяти .Ми заплатимо.Якщо хтось зможе допомогти пишіть повідомлення
-
Але ж ви мабуть напряму брали , а не через третю компанію
-
Hello
-
Привет Zion. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
There is my dog and I want to sell it. Please if you are interested kindly send a dm
-
Привіт, я хочу відправити свого собаку за справедливу ціну, будь ласка, якщо ви зацікавлені, дайте мені знати
-
НИ В КОЕМ СЛУЧАЕ не берите вестджет WestJet на один бланк с другими авиа... Только отдельно от остальных авиакомпаний, иначе НЕ СМОЖЕТЕ добавить питомцев. Подробнее t.me/petstocanada/187927
16 Jan 2023, 06:08
164062/178026
3 days ago