Pets to Canada
-
Статья: Из Канады в ЕС (и др. страны)
-
О, так Вы же заводчик. И написанное мною ни в коем случае не касается Вас. Удачи Вам
-
Добрый день Кто-нибудь вылетал с Канады с животными которых привезли сюда с Европы/Украины? Залетели без проблем, проверили только паспорт, сейчас узнаём как вылететь с котом обратно в Европу, и CFIA требует чего-то сумасшедшего, обязательна вообще справка от них для вылета?
-
Боже боже Скажу одне Я пишаюсь тим що роблю, пишаюсь своїми собаками Я пишаюсь що серед мільйони «правильних» канадців «розведенцев» знайшлося 13 собак породи Мальтезе … 13!!!.. зареєстрованих серед яких дві мої 2 собаки мої із 13 , а в Альберті ми єдині Так що купуйте собак де вам краще але казати на чиїх чия кров це не ваше діло
-
Чего Вы ожидаете получить в личке? Мне нечего стесняться и скрывать. Разведенцы - зло, хоть в Украине, хоть в Канаде. Все ужесточения, в перевозках в том числе, происходят из-за них. Канадцы плохо относятся к разведенцам и перекупщикам. Порядочные украинцы тоже. Канадцы берут животных в рескью и приютах, а разведенцы работают в обратном направлении. Именно разведенцы привели некогда более менее благополучную Канаду к сегодняшнему кризису с животными, к усыплению их. Кровь этих животных на руках разведенцев.
-
Ви це зараз до чого? Якщо є що сказати напишіть в приватні
-
Ужас. Работаете на негативное отношение к украинцам и Украине. Не можете не знать, какое отношение в Канаде к разведенцам
-
Где Вы живёте? Я знаю оооочень хорошего кинолога в Онтарио. Говорят есть неплохой возле Монреаля, хвалят, но я его лично не знаю
-
Приюты забиты собаками сейчас в Канаде. Не надо со своим уставом в ЧУЖОЙ монастырь. Разведенцев здесь не жалуют, в Монреале слава Богу приняли закон об обязательной стерилизации/кастрации. Вы бы рынок изучили для начала, прежде чем собираться разводить
-
люди питають як раз про c/d, u/d, k/d і так далі, що і є лікувальними дієтами, які вони не знаходять у вільному продажі, бо ці види не продаються в зоомагазинах) я додала уточнення до вашого повідомлення щоб воно нікого не ввело в оману
-
Та я і не вказую що є ,,незвичайні ,, Люди планують переїхати в Канаду ,запитували магазини в яких є ХІЛС
-
так само, там тільки звичайні раціони хілс є.
-
hills є в будь-якому зоомагазині (можливо є виключення, але я бачила звичайні раціони всюди). ті, хто не можуть знайти hills в зоомагазинах шукають саме спеціалізовані дієти, і саме вони продаються тільки через ветклініку. я правда ще знаходила на амазоні доставку з америки, але воно не вигідно.
-
Хто цим цікавиться може глянути онлайн і знайти що йому потрібно,бо в інших магазинах цього виробника зовсім немає
-
в зоомагазинах є тільки звичайні раціони. спеціалізовані дієти треба через вет клініку купляти
-
Это реально классные новости, берегите деньги и котика
-
Так само без прескріпшенів купила там пробіотики для собаки,бо не підійшла вода їй. Ще бачила всіляку К9 і адвантікситвід бліх,але без гельмитизації. Тепер воду собаці тільки фільтровану даю і курс пробіотиків.
-
В Dyno.ca є у вільному продажі, можна в магазині або доставкою замовити. Була там на днях в Квебек сіті і він є на полицях. Взагалі,як мені подруга сказала,що нормальні корма є тільки в зоо магазинах,в звичайних продуктових не буде нічого кращого за фріскас.
-
petsmart.ca теж є)
-
Летіли туркішами, жодних нарікань. Тільки візьміть щось чим можна прикрити з якогось із боків, бо коли врубають кондиціонер, може застудитися 🐱
16 Jan 2023, 06:08
164297/177320
3 minutes ago