Pets to Canada
-
Добрый день, если лететь с животным в салоне до Турции, на паспортном контроле по прилету тоже спрашивают документы на животное? Или там уже их не интересует животное ?
-
Подскажите пожалуйста, мало информации про Египет и EgyptAir в том числе Если есть выбор на маршруте Минск - Торонто лететь через Турцию или Египет, что лучше выбрать с котом без титров? Читала, что с Египетскими возникают проблемы при бронировании кота на рейс, это так ?
-
Привіт! Маю знову кілька питань) Ситуація така: 19 жовтня в мене літак з Польщі в Канаду 18 жовтня автобус з України до Польщі Мені потрібно зробити Ф-1, міжнародний сертифікат, огляд. Підкажіть, будь ласка, в які дні та за скільки часу це найкраще зробити. Дякую наперед!
-
чи 16го числа Ф-1, а 17го - міжнародний і огляд?
-
ну там насправді не автобус, о 5 ранку машиною мене довезуть в Перемишль і звідти потягом десь о 17 годині в які дати правильно взяти Ф-1, міжнародний і зробити огляд? все разом 17 числа? встигну все за один день?
-
перечитала в теорії ясно, але на практиці складніше тоді за 3 дні до виїду з України Ф-1(це виходить 15 чи краще 16 числа Ф-1), і в той же день або на наступний міжнародний сертифікат а огляд краще зробити 17 числа, за 1 день до виїду, правильно?
-
тут вказано, що огляд за 48 годин до виїзду. Якщо я умовно виїжджаю зі Львова 18 числа, то всі документи я можу робити 16 числа? чи як ви б порадили на практиці