Pets to Canada
-
перечитала в теорії ясно, але на практиці складніше тоді за 3 дні до виїду з України Ф-1(це виходить 15 чи краще 16 числа Ф-1), і в той же день або на наступний міжнародний сертифікат а огляд краще зробити 17 числа, за 1 день до виїду, правильно?
-
тут вказано, що огляд за 48 годин до виїзду. Якщо я умовно виїжджаю зі Львова 18 числа, то всі документи я можу робити 16 числа? чи як ви б порадили на практиці
-
Да, можете, но я бы взяла день дополнительно на форс мажор
-
зрозуміла(
-
зрозуміло, дякую! мені просто в місцевому ДПСС сказали за день до виїзду приходити, і я не розумію, як тоді все встигати
-
хах, а який момент може піти щось не так?
-
Мне б ваши нервы и стальную уверенность в завтрашнем дне
-
добре, дякую!
-
тобто найкраще все зробити 15-16 числа, правильно?
-
В любой на самом деле...
-
Добрий день! Буду летіти авіалініями KLM та Кондор. Читаю в групі, що пес має бути доданий у білет авіакомпанією. Від кондор я отримала таке, а від KLM тільки отримала інформацію на email, що confirmed (більше жодних підтверджень). Чи треба дзвонити в KLM і просити добавити пса в квиток?
-
Доброго дня! Перечитала все на світі й заплуталась вже дуже сильно( Переліт в кінці жовтня планую з котиком до 1 року в Польщу з Торонто, потім в Україні. Є чіп та вакцинація. Питання: 1. Чи потрібні титри, якщо вакцинація була в березні. 2. Чи підходить такий сертифікат замість паспорту (скрін) 3. У відповіді написали, шо достатньо мати паспорт та сертифікат від сказу. А як же сертифікат зі статті, яку скинули fromca? Який повинен оформити ветеринар. А як же огляд за 48 годин до вильоту? Теж скрін прикріплю Дякую всім за допомогу!
-
1. Ми не хочемо покидати) 3. Там 6 пункт про CFIA, значить, треба роздрукований сертифікат. А огляд треба за 48 годин до вильоту? Дівчина просто відписала, що тільки паспорт і сертифікат від сказу, тому я заплуталась вже