Pets to Canada
-
Доброго дня! Перечитала все на світі й заплуталась вже дуже сильно( Переліт в кінці жовтня планую з котиком до 1 року в Польщу з Торонто, потім в Україні. Є чіп та вакцинація. Питання: 1. Чи потрібні титри, якщо вакцинація була в березні. 2. Чи підходить такий сертифікат замість паспорту (скрін) 3. У відповіді написали, шо достатньо мати паспорт та сертифікат від сказу. А як же сертифікат зі статті, яку скинули fromca? Який повинен оформити ветеринар. А як же огляд за 48 годин до вильоту? Теж скрін прикріплю Дякую всім за допомогу!
-
1. Ми не хочемо покидати) 3. Там 6 пункт про CFIA, значить, треба роздрукований сертифікат. А огляд треба за 48 годин до вильоту? Дівчина просто відписала, що тільки паспорт і сертифікат від сказу, тому я заплуталась вже
-
Я зараз піду у ветеринарну клініку, питати про норм паспорт Тобто мені треба паспорт, сертифікат від сказу і сертифікат CFIA. +в мене паспорт не ЄС, а України, це ж різні речі чи теж до цього останнього пункту відноситься?
-
Да, але тут на свій страх і ризик, я така везуча, що в мене й спитають(
-
Ми його в Канаді купили, маємо тільки сертифікат, що зверху(
-
Так тут все вказано: і власник, і дати прививок усіх, їх назви і так далі. Де можна глянути, як має виглядати нормальний сертифікат типу паспорта?) Аби я запросила зараз в клініці
-
Так, ми чіпували його, але все, шо нам дали, це той лист і все( Добре, дякую за відповіді
-
Якась в нас дивна клініка🤔 Вакцинація була в березні, чіп сказали будуть робити під час кастрації, яка була в червні
-
Дякую вам за відповіді, я вже далі буду з клінікою це зʼясовувати)
-
Я из Торонто
-
Если вы не из Квебека, то обычно в аэропорту этого достаточно, ну и паспорт какой бы ни был это плюс
-
Так і думаю, дякую!
-
Если у вас канадское животное и нет паспорта, то лучше делайте сфиа
-
Каждая авиа отвечает за свой кусок работы, и лучше бы вам позвонить
-
Позвоните в обе авиа и попросите подтверждение или оплату, ну или хоть сумму к оплате и на словах