Pets to Canada
-
Я так и не поняла ваш вопрос. Из Канады в ЕС титры не надо
-
Не могу знать точно, но ни разу не слышала чтобы требовали, а вот в обратном направлении очень даже могут
-
Здравствуйте,может у кого-то была подобная ситуация.У кошки европейский паспорт,чип,все прививки.В данный момент она временно у знакомых в Беларуси.Хотим ее забрать,но с апреля этого года при ввозе животных с Беларуси в страны ЕС нужно делать титры. Может кто знает,это для всех животных или у кого есть евро паспорт то им не нужно?
-
Спасибо,это значит если кошка пребывала в Беларуси то неважно есть ли паспорт европейский или нет?
-
Поняла,спасибо
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, если летим в ЕС из Канады, то алгоритм действий: 1. Сначала покупка билета включая собаку 2. Звонок в СФИА записаться к ним 3. После ветеринар и посещение СФИА после для получения сертификата(который годен 10дней) 4. Дальше осмотр и обработка за 48 часов Верно? Я прочитала все закрепы и очень туго усвоилась инфа именно про сфиа… раз 5 перечитала все равно не понимаю🥲
-
Привіт) хотіла б податися в подорож зі своїм уюблинцем і буду робити скоро титри, які не дуже то і необхідні але провсяк випадок ( +при виїзді з Таю точно треба) Але сильно вже багато питань виникає, можливо хтось їздив так? Планую на місяць в Лісабон а потім на 3 місяці в Тайланд. Документи я тут робитиму на лібанон виходить і в лісабоні для Таїланду потрібно буде знову огляд для літаку вірно? (Або якщо я 2 тижні в Лісабоні , 2 тижні а Італії наприклад або іншій країні то і в Лісабоні огляд і в іншій країні? Всюди за 10 днів до вильоту?) Далі Таїланд і виліт з нього. Чи це робляться документи (титри +сертифікат до вакцинацій ) на всю поїздку і там вже огляд в кожній країні чи як воно відбувається коли так багато перельотів? А також якщо я робитиму титри зараз чи можу я через місяць вже покинути країну. Буду дуже вдячна за будь-які відгуки, бо і страшно і не розумію куди писати щоб мені по-нормальному пояснили🫂
-
You saved my life out of debt and I don't think I could ever tell you how much you mean to me l will keep telling people about your good work in my life through your reliable platform. The return of your platform is the best and more people should try this platform. Feel free to message @katherine_morgan for details and info.