Pets to Canada
-
Ні, це моя тварина. В переліку не зазначають, що це для комерційного ввезення
-
Поїлки з носиком небезпечні, і мені здається їх не дуже дозволяють
-
99% собака не буде пити під час подорожі
-
Звичайна тарілка, в неї льод
-
Не ставте таку поїлку
-
Привіт, підскажить будь ласка про поїлку для собаки в бокс SKUDO. Якщо у коготь був досвід, яку поїлку требо поставити або прикрепить? Як навчити пити собаку з вертикальної поїлки с носиком-кулькою?
-
Ну бо це не те що треба, це погана поїлка
-
таку купила нічого не виходить
-
Не знаю де Ви дивитесь, на сайті ДППС в переліку некомерційних переміщень його нема. Або це частина євросертифікату, або він лише для комерційних вивозів. 4.09 на кордоні про нього не запитували, всі інші документи у мене були такі ж як на сайті і тут в закріплених.
-
Привет Диана. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
порадьте будь ласка, яка требо надішліть будь ласка фото або скрин
-
Мені злається в закріплених є інфа
-
Звичайні круглі металеві миски
-
Привет Маша Михнова. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Кому нужен дополнительный, пассивный заработок, с хорошей прибылью, за деталями в лс, совершеннолетние.
-
Привет Екатерина Профилова. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Привет Vera. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Привет Alexandra Mescheryakova. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Привет Амина Закирова. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Привет Вероника. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
16 Jan 2023, 06:08
165359/175609
9 minutes ago