Pets to Canada
-
Добрий день. Підскажіть будь ласка. Сьогодні написала в CFIA, хотіла записатися на прийом. Ми вилітаємо з кішкою з Калгарі з пересадкою в Торонто в Німеччину. Компанії WestJet i Condor. В кішки європейський паспорт, вакцини всі дійсні. В Канаді ніяких прививок не робили. Коли я написала про наші вакцини і європейський паспорт в CFIA, відповіли що в таких умовах Health certificate не потрібно робити і що обробку за 48 год теж не потрібно,то лише для собак. Дописи читала. В деяких вказано було що якщо паспорт ЄС то можна і так летіти, але сертифікат все таки потрібно,якби на свій страх і ризик. Допоможіть розібрати будь ласка.
-
В вашем случае это не имеет значения, вы уде в Европе и всё будет ок
-
Нет я не турагент, в личку ответила, что именно и ща сколько могу сделать, но если ну нужно чтобы я звонила в авиакомпании то советами я помогаю бесплатно, в закрепе есть инфа вся если что
-
Перечень клиник провинций Канады и других стран, которые советовали участники чата можно посмотреть тут. Если ничего подходящего нет, то смотрите по локальным чатам Вашего региона. А также, можно ознакомиться с примерным списком цен на некоторые ветеринарные услуги
-
Здравствуйте. Может быть уже был ответ на этот вопрос выше.Но спрошу ещё раз.Мы покупали собаку в Польше и делали там ей все прививки.Сейчас приехали в Канаду и у нас заканчивается срок прививки от бешенства.Кто знает какую прививку надо сделать в Канаде что бы потом без проблем можно было заехать обратно в Польшу.Или подскажите клинику где можно было бы эту прививку сделать.Я живу в Мисисаге но могу приехать в Торонто,Этобико.Спасибо
-
Всім привіт. В першу чергу хочу сказати величезне дякую адмінам цієї групи ❤️ тільки завдяки вашій роботі багатьом котопсячим мамам вдалося перевезти своїх хвостиків, я незнаю чи ризикнула б їхати якби не зустріла цю групу, тільки читавши щодня я почала вірити що і мені вдасться. І так, ми на місці 🥰 моя Боня цвергшнауцер, вагою 6кг, висота в холці 34см (шо найбільше мене лякало, бо їхати ми збирались в салоні) переноска тріксі максіма, всі необхідні документи,довідки,обробки були зроблені, не буду розписувати все стандартно, було роздруковано по 2 екземпляри для Люфтганза і Діскавер і заповнила заздалегідь, третій рейс був air Canada. Їхали через Могилів до Кишинева і там пересідали на наступний автобус до Бухаресту, собаку на митницях закривала в переноску і тримала на колінах, тільки тому що водії автобусів настирно нагадували, що вона має бути під сидінням, але я просто ігнорувала і після митниці витягувала і тримала на руках. Коли купувала квитки на автобус, (списувалась через інстаграм з galtrans перевізник) я вказувала що хочу купити два місця, щоб ніхто не сидів поруч і плюс квиток для тваринки, мене запевнили що якщо я подорожую з твариною то місце поруч буде вільне, тому я оплатила свій квиток і 50% коштував квиток для хвостика, вони перевозять тварин до 5 кг, тут я трішки їм збрехала, бо ми 6. Митниці: всі робили вигляд, що собаки немає, тому документи я жодного разу так і не дістала.
-
Якщо виліт зі собакою з Варшави в Торонто, Є румунський паспорт,чіп, вакцина від сказу, квиток Що ще потрібно з документів, щоб пропустили собаку?