Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 232.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1316786257T Offline
    t1316786257T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Добрий день. Підскажіть будь ласка групу по тваринам в Калгарі,щось загубила.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лідія
    wrote on last edited by
    І огляд і обробку за 48 год не робити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by
    В вашем случае это не имеет значения, вы уде в Европе и всё будет ок
    1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by
    Нет я не турагент, в личку ответила, что именно и ща сколько могу сделать, но если ну нужно чтобы я звонила в авиакомпании то советами я помогаю бесплатно, в закрепе есть инфа вся если что
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Eliza. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t363290157T Offline
    t363290157T Offline
    Vlada
    wrote on last edited by
    Если вы знаете список, зачем вы спрашиваетею
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Перечень клиник провинций Канады и других стран, которые советовали участники чата можно посмотреть тут. Если ничего подходящего нет, то смотрите по локальным чатам Вашего региона. А также, можно ознакомиться с примерным списком цен на некоторые ветеринарные услуги
    1 Reply Last reply
    0
  • t920155549T Offline
    t920155549T Offline
    Eliza
    wrote on last edited by
    да но мы спрашивали у ветеринара с Польши и она дала определённые названия прививок которые бы подходили для ввоза животных. Rabisin R Nobivac Rabies Biocan R Versiguard rabies
    1 Reply Last reply
    0
  • t363290157T Offline
    t363290157T Offline
    Vlada
    wrote on last edited by
    Любую
    1 Reply Last reply
    0
  • t920155549T Offline
    t920155549T Offline
    Eliza
    wrote on last edited by
    Здравствуйте. Может быть уже был ответ на этот вопрос выше.Но спрошу ещё раз.Мы покупали собаку в Польше и делали там ей все прививки.Сейчас приехали в Канаду и у нас заканчивается срок прививки от бешенства.Кто знает какую прививку надо сделать в Канаде что бы потом без проблем можно было заехать обратно в Польшу.Или подскажите клинику где можно было бы эту прививку сделать.Я живу в Мисисаге но могу приехать в Торонто,Этобико.Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • t920155549T Offline
    t920155549T Offline
    Eliza
    wrote on last edited by
    да но вопрос делают ли здесь такие прививки.И возможно знают где?
    1 Reply Last reply
    0
  • t920155549T Offline
    t920155549T Offline
    Eliza
    wrote on last edited by
    Хорошо.Спасибо.Я как раз читала статьи там про это тоже ничего не говорится
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Nu Hm. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Lyubov Iskra. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Nu Hm. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t653623093T Offline
    t653623093T Offline
    Oksana Omelchenko
    wrote on last edited by
    Всім привіт. В першу чергу хочу сказати величезне дякую адмінам цієї групи ❤️ тільки завдяки вашій роботі багатьом котопсячим мамам вдалося перевезти своїх хвостиків, я незнаю чи ризикнула б їхати якби не зустріла цю групу, тільки читавши щодня я почала вірити що і мені вдасться. І так, ми на місці 🥰 моя Боня цвергшнауцер, вагою 6кг, висота в холці 34см (шо найбільше мене лякало, бо їхати ми збирались в салоні) переноска тріксі максіма, всі необхідні документи,довідки,обробки були зроблені, не буду розписувати все стандартно, було роздруковано по 2 екземпляри для Люфтганза і Діскавер і заповнила заздалегідь, третій рейс був air Canada. Їхали через Могилів до Кишинева і там пересідали на наступний автобус до Бухаресту, собаку на митницях закривала в переноску і тримала на колінах, тільки тому що водії автобусів настирно нагадували, що вона має бути під сидінням, але я просто ігнорувала і після митниці витягувала і тримала на руках. Коли купувала квитки на автобус, (списувалась через інстаграм з galtrans перевізник) я вказувала що хочу купити два місця, щоб ніхто не сидів поруч і плюс квиток для тваринки, мене запевнили що якщо я подорожую з твариною то місце поруч буде вільне, тому я оплатила свій квиток і 50% коштував квиток для хвостика, вони перевозять тварин до 5 кг, тут я трішки їм збрехала, бо ми 6. Митниці: всі робили вигляд, що собаки немає, тому документи я жодного разу так і не дістала.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Barks
    wrote on last edited by
    Якщо виліт зі собакою з Варшави в Торонто, Є румунський паспорт,чіп, вакцина від сказу, квиток Що ще потрібно з документів, щоб пропустили собаку?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6358491417T Offline
    t6358491417T Offline
    Ksu
    wrote on last edited by
    Я сейчас тоже хочу к ним записаться . Мы сделали все вакцины , есть чип , европейский паспорт , нам нужно лететь в Эстонию и она не записывают меня ( я не понимаю вообще что происходит 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t653623093T Offline
    t653623093T Offline
    Oksana Omelchenko
    wrote on last edited by
    Аеропорт : за дві години до чекіну дала повторно калмвет, і до цього ми його приймали стабільно 10 днів, так як моя Боня непосидюча і вересклива, я маю лайфхак, коли я одягаю на неї кофточку, вона рівненько лягає, кладе мордочку на лапки і не буде шевелитись поки не зніму, так я і зробила 😉 на чекіні це виглядало ніби вона міцно спить, бо це була третя ночі. Попередньо зважила її в аеропорту, вага була 8100, я знала шлею з переноски і забрала плед, отримала 7500. У мене запитали її паспорт, я дала з усіма іншими документами, але мені їх повернули навіть не дивившись, запитали куди прямуємо, почувши Канада, склалось враження що їм стало не цікаво. Дівчина дістала форми Люфтганза і Діскавер, самостійно їх заповнила і дала мені на підпис, хоча я ці форми мала. Попередньо через кол центр я уточнювали вартість, це мало бути 110 євроі тільки готівкою, в аеропорту сказали оплата тільки через термінал і 200 євро. В літаках я її не діставала, тільки просувала руку і гладила, на довгому перельоті (діскавер) я брала її на руки, замотувала в плед, несла в туалет, стелила пелюшки і часом довгенько чекала поки вона зробить свої справи в потім назад в переноску, багато читала шо хвостики в дорозі відмовляються від їжі, у нас було все навпаки, я вже не знала чим її годувати, вона постійно просила їсти, все шо було взято з собою, вона зʼїла на першому перельоті, далі у дюті фрі купувала бублики, булочки, шукала шось шо могло принести мінімальну шкоду. В Калгарі мене направили до міграційної служби, там запитали за рабіес і до коли дійсна прививка, нічого не оплачувала. Все, надіюсь мій відгук комусь допоможе так як попередні досвіди допомогли мені🥰
    1 Reply Last reply
    0
  • t653623093T Offline
    t653623093T Offline
    Oksana Omelchenko
    wrote on last edited by
    Це навіть не передати, тепер з Канади ні ногою, ні хвостом 😂 на другий раз в мене вже немає нервових клітин 😂
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags