Pets to Canada
-
Всім привіт. В першу чергу хочу сказати величезне дякую адмінам цієї групи ❤️ тільки завдяки вашій роботі багатьом котопсячим мамам вдалося перевезти своїх хвостиків, я незнаю чи ризикнула б їхати якби не зустріла цю групу, тільки читавши щодня я почала вірити що і мені вдасться. І так, ми на місці 🥰 моя Боня цвергшнауцер, вагою 6кг, висота в холці 34см (шо найбільше мене лякало, бо їхати ми збирались в салоні) переноска тріксі максіма, всі необхідні документи,довідки,обробки були зроблені, не буду розписувати все стандартно, було роздруковано по 2 екземпляри для Люфтганза і Діскавер і заповнила заздалегідь, третій рейс був air Canada. Їхали через Могилів до Кишинева і там пересідали на наступний автобус до Бухаресту, собаку на митницях закривала в переноску і тримала на колінах, тільки тому що водії автобусів настирно нагадували, що вона має бути під сидінням, але я просто ігнорувала і після митниці витягувала і тримала на руках. Коли купувала квитки на автобус, (списувалась через інстаграм з galtrans перевізник) я вказувала що хочу купити два місця, щоб ніхто не сидів поруч і плюс квиток для тваринки, мене запевнили що якщо я подорожую з твариною то місце поруч буде вільне, тому я оплатила свій квиток і 50% коштував квиток для хвостика, вони перевозять тварин до 5 кг, тут я трішки їм збрехала, бо ми 6. Митниці: всі робили вигляд, що собаки немає, тому документи я жодного разу так і не дістала.
-
Якщо виліт зі собакою з Варшави в Торонто, Є румунський паспорт,чіп, вакцина від сказу, квиток Що ще потрібно з документів, щоб пропустили собаку?
-
Аеропорт : за дві години до чекіну дала повторно калмвет, і до цього ми його приймали стабільно 10 днів, так як моя Боня непосидюча і вересклива, я маю лайфхак, коли я одягаю на неї кофточку, вона рівненько лягає, кладе мордочку на лапки і не буде шевелитись поки не зніму, так я і зробила 😉 на чекіні це виглядало ніби вона міцно спить, бо це була третя ночі. Попередньо зважила її в аеропорту, вага була 8100, я знала шлею з переноски і забрала плед, отримала 7500. У мене запитали її паспорт, я дала з усіма іншими документами, але мені їх повернули навіть не дивившись, запитали куди прямуємо, почувши Канада, склалось враження що їм стало не цікаво. Дівчина дістала форми Люфтганза і Діскавер, самостійно їх заповнила і дала мені на підпис, хоча я ці форми мала. Попередньо через кол центр я уточнювали вартість, це мало бути 110 євроі тільки готівкою, в аеропорту сказали оплата тільки через термінал і 200 євро. В літаках я її не діставала, тільки просувала руку і гладила, на довгому перельоті (діскавер) я брала її на руки, замотувала в плед, несла в туалет, стелила пелюшки і часом довгенько чекала поки вона зробить свої справи в потім назад в переноску, багато читала шо хвостики в дорозі відмовляються від їжі, у нас було все навпаки, я вже не знала чим її годувати, вона постійно просила їсти, все шо було взято з собою, вона зʼїла на першому перельоті, далі у дюті фрі купувала бублики, булочки, шукала шось шо могло принести мінімальну шкоду. В Калгарі мене направили до міграційної служби, там запитали за рабіес і до коли дійсна прививка, нічого не оплачувала. Все, надіюсь мій відгук комусь допоможе так як попередні досвіди допомогли мені🥰
-
Це навіть не передати, тепер з Канади ні ногою, ні хвостом 😂 на другий раз в мене вже немає нервових клітин 😂
-
А за що ви платили 200€, і що таке рабіес?
-
Прививка від сказу, 200 євро за квиток собані, хоча aircanada у мене була сплачена онлайн. Незнаю чому так багато, я не стала питати, мене засліпила радість від того шо нас пропускають☺️
-
Лечу Lot до Канади, і AirCanada по Канаді, При купівлі свого квитка треба платити і за собачий... Не хочеться, щоб ще в аеропорту взяли плату за ще один квиток...
-
То виходить так, що квиток онлайн оплачувати не треба? Все на місці в аеропорту? Заплатив 200€ і все. Щоб двічі не платити
-
Я сказала що у мене аірканада оплачений, вона сказала я бачу
-
Огляд в аеропорту для собак теж проводять? То якась обовязкова платна послуга?