Pets to Canada
-
Я можливо не зрозуміла запитання, що саме?
-
Если билеты не возместят, то вы все равно можете вернуть налоги и сборы аэропортов
-
Вы вернули деньги? Сколько стоили билеты от эир кэнада? Вы им давали ссылку которую мы постоянно используем, где описаны правила ввоза питомцев в Евросоюз?
-
Компанією Tap Portugal ми долетіли норм і цю форму заповнили в аеропорту коли прилетіли в Португалію. А саме авіакомпанія Air Canada через цю форму нам відмовила у польоті
-
Я видимо чего-то не понимаю. Вас сняли с рейса, по правилам о которых было не сказано, добавили услугу провоза питомца, которую не должны быть добавлять на том этапе... какая авиакомпания вас должна была везти вы не ответили. Надеюсь вы сами хоть разобрались что к чему.
-
Так вернули или нет? Полную самму
-
Всі паспорта пройшли реєстрацію тільки мій не проходив, так як собака летів зі мною, в нас навіть багаж прийняли і ми 100$ за перегруз заплатили, до речі також тих 100 не повернули, тільки якийсь збір
-
Какая стоимость билетов была?
-
Нам запропонували 40$ чи щось в тому … точно зараз взнаю у чоловіка
-
Звісно, ми 2 години розбиралися по гарячій лінії в аеропорту, написали скаргу, щоб дали нам відповідь чому нам відмовлено у подорожі з твариною
-
Нічого не повернули, говорили про 46 канадських доларів, це частина якогось податку
-
Біля 2000€
-
Звісно, я все уважно прочитала, але на португальському сайті дійсно написано, що потрібно заповнити цю форму, я скинула посилання
-
food.ec.europa.eu/animals/movement-pets/eu-legislation/entry-union_en
-
У вас есть ссылка на правила ввоза в ЕС?
-
А чего вы не захотели отправить всех кто прошёл чекин?...один билет бы вышел дешевле же...
-
Ми чекаємо що вони нам відпишуть. На що будуть посилатися.
-
Сколько пассажиров? Ваш спор с ними окончен? Или ещё в процессе? Если окончен, то звоните и возвращайте сборы аэропортов и налоги, это небольшая сумма, но заяем им её дарить, может быть 200 евро накапает
-
2 річна дитина, мама 72 роки, кого залишати, кого відправляти. Вирішили залишитися всі.
-
Кто-то разобрался?
16 Jan 2023, 06:08
166658/176983
about 3 hours ago