Pets to Canada
-
Всім привіт! Ми нарешті в Канаді з котиком, ділюся відгуком:) І дякую всім за підказки, допомогу! 1.В нас були давно зроблений чіп, паспорт, тому ми провакцинувались, і здали кров на титри, та чекали 3 місяці 2.Карантин в 3 місяці закінчувався 17.10, ми виїжджали 18.10 3.За два дні до, 16.10, зробили Ф-1, огляд, обробки, і обміняли Ф-1 на два міжнародні сертифікати. В Івано-Франківську немає попереднього запису, тому йшла в живу чергу, але мені пощастило і вранці там нікого не було. Всі документи уважно звірила і перевірила, щоб всюди були однакові дані, правильні дати і тд (в мене були з собою паспорт, титри і 2 міжнародні сертифікати) 4.Їхали потягом Коломия-Варшава з пересадкою в Раві-Руській. Все пройшло чудово, але документи дуже прискіпливо перевіряли на кота, заставляли показувати власні речі 5.Далі ми переночували у Варшаві, і 19.10 в нас був прямий літак в Торонто LOT. Тварину ми вказали онлайн, коли брали квиток, нікуди дзвонити не довелось. Але чек-ін був офлайн вже на місці (напевно, через кота). Приїхала туди за 3 години, клітку ніхто не міряв і не важив, лише спитали, чи коту зручно. Не сподобалось те, що на секюріті заставили витягати кота з клітки, знімати всі нашийники і йти з нею так через сканер, вона дуже налякалась. От і все. Кіт їхав на колінах в клітці весь час, бо місця було мало:( Але загалом я задоволена. Якщо є якісь питання - пишіть:) В дорогу брала таку клітку: rozetka.com.ua/ua/441544505/p441544505/ І такий лоточок: www.instagram.com/travel_kishka?igsh=MWx5cWd0MmFpZnY3cQ==
-
Всем привет! Делюсь нашим опытом перелета с котом компанией Condor. Переноска должна быть мягкая и вмещаться под сиденье. Компания весьма дотошна, поэтому будьте готовы к тому, что вашего питомца взвесят и прверят габариты сумки.Все время полета животное обязано лететьпод сиденьем! И это не шутка: даже успокоительное мы давали согнувшись в три погибели, т.к. нельза впереноске на руках держать во время полета. Система кондиционирования расположена прямо на стыке стены и пола и над багажными полками, так что под сиденьем холодно. Для нашего лысого этого оказалось проблемой, но благо у нас было одеяло от авиакомпании (одно на двоих кстати), которое досталось коту. Животное было на стресе, в туалет не ходило всю дорогу, а летели мы в общей сложности часов 20((
-
В целом мы уже в Канаде и даже успели купить свитер коту)Осталось зарегистрировать кота по адресу, поэтому нужен совет, как и где это сделать? Застраховать, но у нас кот взрослый 11+ лет, как тут страховые к этому относятся?
-
Ну и самый главный вопрос. Кот очень обижается на нас, что мы все в делах, и очень скучает. Я прям вижу недоумение в его глазах: я столько терпел ради чего? Чтобы дома сидеть одному? Мы думаем, что ему нужен дружбан. Это может быть лысый котенок или котик, небольшая лысая или короткошерстная собака до 15 кг. Кот всю жизнь прожил с собаками и , переодически, с котами. Воспитал даже пару щенков) Если у кого-то намечается пополнение в семье, то маякните нам, плиз. Мы в пределах Британской Колумбии готовы примчаться за товарищем.
-
Будь ласка, не купуйте тварин, візьміть з притулку
-
Привіт,я давно не маніторю ситуацію і щось не можу розібратися Та норма,що після забору крові на титри карантин три місяці до виізду,діє досі без змін?
-
Привіт! Ми обираємо на місці корм для котика) Чи є якісь поради? Дякую наперед! Поки дивились ось ці, N&D і Роял Канін
-
На кота не нужна. А на томожне сказали, что и спешки с регистрацией животного также нет.
-
там только пушистые(( У меня потом все чешется ((