Pets to Canada
-
Голубая мечта для всех нас, но увы так нельзя, и даже эмоушинал сапорт не едет на сиденье рядом
-
Доброго дня, потрібна допомога. Склалася така ситуація ми з собакою вирішили виїхати з Канади, собаку купила тут. Почали робити документи в вересні місяці. Зробили чіп, всі вакцини ще в вересні місяці, сьогодні прийшли забирати документи, її знову почали сканувати на чіп, а його просто немає. Лікар сказала що таке у них вперше. Нам довелося знову робити сьогодні чіп і знову вакцинуватися. Літак у нас 31 числа. Завтра маю апоітмент в CFIA але, лікар сказала що нам можуть відмовити в сертифікаті так як собаку повинна відсидіти карантин 21 день. Але в нас немає можливості залишитися. Скажіть будь ласка як проходе перевірка документів з Калгарі на west jet , можливо можна якось ризикнути і поїхати без цього сертифікату? Я просто у відчаї не знаю що робити
-
Але вона написала додатковий лист що ми все зробили ще 18.09 Хочу все таки завтра поїхати і пробувати просити той сертифікат адже нам навіть після 1 не буде де жити
-
Нам доктор сказав що можна буде привʼязати ті вакцини а потім як подзвонили в CFIA то сказали потрібно робити нову вакцину
-
А может можна сделать по старому чипу документы ? Или если уже есть новый то без вариантов ?
-
Первый сертификат вакцинации усвас есть? Вот с ним и летите
-
Вестджет ничего кроме сертификата прививки не спрашивает, но пусть там будет внесен номер чипа, сканировать они их тоже не будут. Так что шансы на успех есть