Pets to Canada
-
Переживать за что? Я вторую сделала за мес до окончания даты. Здесь вакцины на 3г идут. Как я могу изменить срок?
-
Good morning my friends everywhere I am an engineer and I have a certificate and a higher education in the field of home electricity and solar energy. I studied and learned in this field and studied and worked in the field of air conditioning, refrigeration, surveillance cameras and fire extinguishing. I have a certificate of experience. I hope my friends will find me a job. This is my WhatsApp number. I am currently in Djibouti. 0025377098794
-
Не знаю чи хто стикався з такою ситуацією додавання тварини до купленого білету. Я забронювала білет в Lot polish з Варшави до Вінніпегу , з зупинкою в Торонто (так як у Вінніпег немає прямих перельотів з Європи) , з Торонто до Вінніпегу WestJet connection flight. З ними дуже тяжко звʼязатися звісно, на лінії годинами, переписка з агентом в чаті не допомогла так як перенаправляють звонити агенту. Коли я все ж таки змогла звʼязатися з агентом, виявляються їх правила не дозволяють брати тварину в літак якщо це connection flight. За день до того я переписувалася з агентом і уточняла чи є місце для тварини, що мені підтвердили, я також вказувала який білет хочу купувати. В кінцевому виходить, що мені потрібно перебронювати з Lot Polish connection flight , наприклад з Westjet на AirCanada.
-
Чи будуть проблеми з AirCanada ? Якщо білет куплений в другій авіакомпанії
-
Ну так я ещё ничего не потеряла.
-
Первая была сделана в августе 23, вторую щас сделала в июле 24. Вторая действительна до 27г по их правилам. Про год действия я знаю
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, может ли кто-то порекомендовать хорошего ветеринара в Британской Колумбии?
-
+1 403-444-2446 Я в вестджет на вот этот обычно звоню. Но бывает что ждать надо и четыре часа, сейчас сезон
-
Вам не важно какой срок годности прививки будет укакан, их можно делать чаще, а если хотите продлить срок годности титров, то и обязаны сами за этим следить, в Канаде ветеринары в принципе с жтим дел не имеют, поэтому и не понимают о чем речь
-
Всё у вас в порядке, скорее всего вы с ним друг друга недопоняли