Pets to Canada
-
Добрий день підскажіть будь ласка чи є тут люди хто летів з Чехії з пітбулем чи стафф напишіть мені в особисті. Поділіться досвідом. Чекаю, дякую.
-
Всім привіт хочу поділитися досвідом подорожі з кицькою з Торонто прямий рейс в Париж ( aircanada ) На стійкі перевіряли всі вакцинації , чіп , і сертифікат cfia , проблем з цим не виникнуло , обробку від паразитів і підтвердження огляду ветеринаром не просили Також переноску не міряли , кицьку просили вийняти тільки на рамках коли проходили перевірку на метал . В самому літаку сумку з нею можна було тримати на руках тільки коли літак злітав і сідав треба було ставити під крісло Коли прилетіли в Париж за тварину навіть ніхто не питав , за пів хвилини пройшла паспортний контроль Зараз кицька ще в стресі не їсть не пʼє і не ходить в туалет, але минуло тільки 2 години після літака Дуже вдячна чату за допомогу і адміну за легкий доступ до інформації)
-
Добрый день! Извините, что не по теме группы, но, если есть возможность, может кто-то, кто недавно въезжал в Канаду, может подсказать: можно же, как и везде привозить один блок сигарет? На сайте написано что сигареты нужно декларировать, но про количество я ничего не нашла ..