Pets to Canada
-
у нас насправді звичайна середньоазійська (Horsefield Tortoise)
-
Та что же там за черепаха такая, дайте фоточки хоть, экзотика же
-
в Канаді це популярний вид, тут його дуже просто купити і багато розплідників, ветеринарів набагато більше які спеціалізуються, бо наприклад ліки для нього ми замовляли саме в Канаді, всі групи з ким консультувались теж завжди були в Канаді та США. Крім того на момент коли він у нас звʼявився в Києві спеціалістів по черепахам було всього 2 які мали відповідну практику і допомагали в зоопарку
-
С США тоже не стоит заигрывать, печальноизвестная белка Арахис и друг енот это доказали... Как прижать Польшу дать разрешение я не представляю...они ведь т по и так вам сделали одолжение, вы в безопасности и без проблем пр везли черепашку
-
ці доки надає тільки міністерсво охорони середовища та тварин (вони порізному в країнах називаються) з якої б країни не перевозити, Канаді треба надати дозвіл на вивіз з однієї країни, тоді сввій дозвіл на ввіз вони офіційно формують
-
Просто я сомневаюсь что кого-нибудь заинтересует черепаха в сумке если вы едете по земле в условную Черногорию...
-
а загалом це неймовірна тварина, вони мають памʼять на людей до 3х років, повність розрізняють і ідентифікують кожну окрему людину та тварину, люблють грати в квача та мʼячиками в футбол
-
А что говорят отзывы в гугле от владельцев подобных прелестей? Как их транспортируют...где проще? Может вам из Турции доки проше было бы взять или какого-то там Египта
-
нє, Україна не може дати, і це не спрацює, бо в Польші зафіксовано ввіз і їх дозвіл на ввіз
-
Оттава
-
Это печально...а вы куда именно в Канаду вообще хотите?
-
то я б не шукала 10 місяців як члена родинни привезти самостійно не через сервіси під ключ
-
якби ж були
-
Извините за вопрос, но если у вас есть средства и доступ ко вьезду в США, то зачем Канада?
-
кажуть чекайте, такі питання можуть не один рік вирішуватись
-
А зооволонтеры польские что говорят? Вы в Варшаве?
-
ну думаю за такою схемою 30к через сервіс США дешевше вийде і безпечніше
-
Чем более коррумпированная страна, тем меньше таких вопросов, особенно если на столе лежит кошелек
-
а хоч Туреччина хоч Єгипет запитає а як ці тварина до нас попала