Pets to Canada
-
з Бухаресту, бо я з Одеси, було зручно
-
Так, Бухарест- Франкфурт, потім Франкфурт- Ванкувер, два рейса і оба Lufthansa Оба рейса узгоджено з Lufthansa, листування проводила на сторінці fb
-
Також маю таке питання Чи хтось летів з Ванкувера до України з тваринами? Будемо летіти з двома кішками, дуже хвилююсь щоб вони нормально перенесли дорогу Сюди летіли прямим рейсом зі Стамбулу, тому було не так складно Можливо, хтось має якісь поради як спланувати цей маршрут, щоб тварини більш-менш нормально його перенесли Заздалегідь дякую за відповіді 🙏🏼
-
ви на kiwi подивиться які є рейси, сплануйте шлях, а потім звонить перевізнику дізнавайтесь можно на цю дату, рейс з кішкою вона ж в салон піде?
-
Віддаю останні, дійсні до 26 року, всі, крім сімпаріки. Все йде на глистів і бліх. Не забувайте, що, блохи живуть в підлозі, в будинках, навіть взимку, і глисти круглий рік. А це в першу чергу ваше здоров’я, і здоров’я ваших улюбленців ♥️ всіх з наступаючим Новим роком!) Калгарі
-
Ну может потому что вы непонятно написали, нет? Может потому что вы так написали что все поняли что вы уехали из Канады с женой и детьми и оставили собаку в Канаде? Потому может всё и недоумевают - а как вы ее оставили и почему не съездить не забрать? Ну жена например. Кто ж знал что жена у вас в Канаде сейчас?