Pets to Canada
-
Он уехал с женой и детьми. Сейчас они в Канаде. Я в Украине.
-
Завалило хлебало.
-
Ну может потому что вы непонятно написали, нет? Может потому что вы так написали что все поняли что вы уехали из Канады с женой и детьми и оставили собаку в Канаде? Потому может всё и недоумевают - а как вы ее оставили и почему не съездить не забрать? Ну жена например. Кто ж знал что жена у вас в Канаде сейчас?
-
В чем проблема сейчас сгонять с Украины в Канаду? Серьезно?!
-
СРАЧ, УРА
-
До свидания) нам было приятно что вы были с нами в одной группе )) (нет)
-
Да мне до одного места, по какому поводу и кто недоумевает. Я четко написал: собаку доставить из Канады в Украину. Все! Как она там оказалась, с кем, почему и прочее, никого не касается. Разве что кроме перевозчика
-
Скажіть, будь ласка, які документи потрібно мати і що потрібно зробити щоб перевезти кішок з Ванкувера до Києва?
-
Статья: Из Канады в ЕС (и др. страны)
-
#fromca
-
Не дуже зрозуміла що означає «можете попробовать уговорить поставить печать осмотра в паспорт, это зависит от вашего умения разговаривать» Це як 🫣 Типу чисто все залежить від лікаря? Типу з якої ноги він встав? Невже немає правила, яке розповсюджується на всіх, а не лише на тих хто вміє чи не вміє говорити
-
Привет Yuliia Halinska. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
А що потрібно для вʼїзду в Україну?
-
І навіщо це робити? Що буде якщо він буде в настрої, або я не вмію розмовляти і він не поставить цю печать?
-
Чому все так складно 😢😢😢
-
Також маю питання щодо того як зареєструвати тварину на рейс, щоб вона летіла зі мною? До цього летіли зі Стамбулу у Ванкувер і просто поїхали в офіс туркіш ейлайнс і одразу купили квитки на тварин, бо на сайті чомусь такої функції немає Як можна зареєструвати тварин, якщо у нас кілька самостійних пересадок? Офісу багатьох авіаліній тут немає, на сайті це зробити неможливо Поки купуєш квиток вже хтось за цей час може викупити останнє місце на тварину і все Чи то система якась дуже незрозуміла і дивна, чи то я не розуміюсь на цьому
-
21 століття, купа людей подорожують з тваринами і тут такі допотопні способи просто купити квиток тварині 😔
-
Чому не можна одразу вказати на сайті чи є ще місця для тварин Це ж не складно
-
Жесть 😥
-
Если на одном из рейсов нет места для вашего питомца - отменяете бронь, бронируете билеты на другие даты, и так по кругу.
16 Jan 2023, 06:08
171307/177553
about 4 hours ago