Pets to Canada
-
А які є аналоги?
-
Доброго дня. Потрібна допомога з інформацією про перевезення кошеня канадійського сфінкса літаком з Польщі до Калгарі. На що звернути увагу? Дякую
-
Почитайте закріплення та поставте конкретні питання
-
Статья: Из ЕС (и др. стран) в Канаду
-
Привет Evelyn Jacobs. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Вітаю . Хтось страхує своїх собак у Fetch? Планую купити захист
-
Ок, дякую. Щойно застрахувала. Лякають ціни на операції.
-
С канадцами такого не будет, тем более у них нормы провоза в салоне куда проще и 10 кг их не смущает
-
Самые актуальные ссылки:
-
#main
-
Самые актуальные ссылки:
-
#main
-
Привет 🇺🇦🇺🇦🇺🇦. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Купуєте квиток в ту провінцію, потім вже назад летите з тваринкою)))
-
Всіх з Новим роком! Плануємо летіти з котами з Канади у Францію, звідти в Польщу і потім в Україну Закріплені читала, але маю кілька питань : 1. Коли потрібно іти в CFIA і коли до ветеринара? Протягом останніх 48 годин перед вильотом? 2. Ми маємо зробити сертифікати всіх трьох країн? Тобто Канада, Франція і Польща? 3. Хто має заповнити сертифікат? Я чи ветеринар? Я так, розумію, ветеринари не дуже на цьому розуміються, тому кому можна показати сертифікат щоб впевнитись, що все заповнено правильно
-
І останнє питання - які вимоги України для ввозу котів? Дуже дякую за відповіді 🙏🏽
-
Також маю питання Краще купувати одразу квиток, наприклад, Ванкувер-Варшава, з пересадками звісно Чи окремо самому на кожен рейс? Ванкувер-Калгарі, Калгарі-Париж і тд Питаю для того щоб розуміти як буде простіше реєструвати тварин на рейс І можливо хтось може порадити якими авіалініями можна летіти з Ванкувера до Варшави щоб котів можна було взяти з собою на борт літака, а не здавати в багаж
-
Всіх вітаю! Хотіла подякувати групі за інформацію щодо перевозки тварин до Канади. Бо ми з донькою, що живе в Канаді, запланували перевезти до неї наших собачку та кота. Я сама не зверталась з питаннями, але було достатньо інформації в питаннях -відповідях інших підписників, а також дуже допомогли досвіди тих людей, що вже перевезли своїх тваринок. Ми вже у Канаді. Хочу поділитися і своїм досвідом. Можу комусь це теж допоможе. З Києва до Варшави я їхала потягом, везла собаку три з половиною роки, вагою 18 кг та кота 6 років. На кордоні все пройшло чудово. Документи у нас були в порядку, прикордонники швидко все перевірили. Незважаючи на те, що Бусік на них гавкнув, були дуже доброзичливі, і наші, і поляки. До речі, про документи. Це інформація для киян. Чіп, вакцина, титри - це все ми робили на Волинській, 12. Перед від'їздом поїхали отримати ветеринарний сертифікат та міжнародний сертифікат. Тут, у групі я читала рекомендацію не їхати на Волинську, а звернутися на Новопирогівську або Малинську, 20, це митниці. Моя рекомендація така ж. Бо на Волинській митники ведуть себе так, наче їм все пофіг. Бланків у них немає, замовляти не спішать і всіх відправляють на інші митниці. У нас був від'їзд у вівторок, за ветеринарним сертифікатом поїхали у неділю, в понеділок поїхали на митницю. Немає гарантії, що в один день все можна оформити. Ще порада, якщо ви везете не одну тварину, то в ветеринарний сертифікат можна вписати до п'яти тварин. По перше, це економія, один сертифікат коштує 261,00 грн. По друге, на кожний ветеринарний сертифікат видають один міжнародний. А на митницях, як виявилося, дефіцит бланків (в тому числі зелених, для Канади). Коштує міжнародний сертифікат сто з копійками. І якщо ви везете не одного хвостика, і комусь може не вистачити бланку, то можна пролетіти. В цій групі були також цінні рекомендації щодо переносок. Коту ми купили м'яку переноску, вона дійсно більш менш зручна, бо розкладається і наш хлопець міг там зручніше лежати. Для собаки купили переноску Скудо Тріксі 7, вона завелика, але враховуючи довгий переліт, хотілося, щоб він там менше стресував і зміг порухатись. Болти , колеса, поїлку докупляли окремо. Поїлка маленька, як для такого довгого перельоту. Їхали поїздом Київ -Варшава, викупили купе, переноску в зібраному вигляді ледь втиснули в купе. Незважаючи на те, що для кота переноска м'яка, вона ніяк не хотіла залазити під сидіння в літаку . Але, Слава Богу, в двох літаках місця поруч були вільні, то вже я поставила її між сидіннями та розклала бокові сторони. Один раз поставила поруч з собою на сидіння , але мене попросили поставити на підлогу. Тоша всю дорогу мовчав. Як вів себе Бусік, не знаю, але коли ми приземлились, то ще не встигли вийти з літака, то я почула гавкіт, коли його грузили. Відразу полегшення, живий та ще й гавкає. Знову ж таки в групі прочитала, де отримати собаку, скільки платити. Працівник аеропорту перевірив документи на тварин. За собаку та кота заплатила 42 канад.дол. В аеропорту Варшави заплатила за собаку 600 амер. дол., за кота - 140 амер.дол. Заміряли тільки собачу переноску, кошачу зважили. Переноска з котом повинна важити не більше 8 кг. Коли забирала собаку, то виявилось, що в переносці немає однієї деталі, на яке кріпиться колесо. Десь, напевно, при погрузці загубили. За всю дорогу самий неприємний момент був, коли здавала собаку в аеропорту Польщі. Невдоволені працівники, які забрали переноску з таким виглядом, неначе роблять це через силу. Всі інші були дуже доброзичливі. Навіть на літак Варшава - Франкфурт нам поміняли посадковий талон на більш зручні місця.
-
Ще порада щодо поїлки та наліпок. Поїлка маленька, вона входила в набір, але краще пошукати більшого розміру, туди я поклала лід, причепила до дверцят, але якось Бусік зірвав її, вода пролилася і коли ми його забрали, то , бідний, не міг напитися. Можливо, працівники аеропорту і налили б води, якби поїлка була б причеплена. І наліпки. Ми купили набір, то і вони, і ті, що в аеропорту чіпляють, відклеювались, то треба мати скотч, та ще декілька стяжок, щоб міцніше закріпити переноску. В цілому поїздка була благословенною, все набагато легше, ніж очікувалося. Здається, все. Зараз наші хлопці освоюються на новому місці. Трошки ведуть себе насторожено, але через пару днів все налагодиться. Всім бажаю легкої дороги, вирішення всіх проблемних питань. З Новим роком! Всіх благ в новому році.
-
Привет Mary. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
16 Jan 2023, 06:08
Post 171565 of 173590
15 minutes ago