Pets to Canada
-
Тут ніхто не пише бездокументів. Пишуть тільки які зараз документи потрібні для якого кордону. Для перетину кордону з Польщею наприклад люди пишуть що титри в декого питають але якщо нема то пускають всеодно. І є офіційна інфо що там якось чи то заяву їм треба написати і вони пускають. Я в темі досить давненько бо мушу трохи затриматися в Україні але монітора хто що пише з тих хто проїхав кордон з Польщею та ті хто вже прилетів як в Канаду так і в Америку. Спочатку мала летіти в Канаду але зараз буду летіти в штати
-
Напишите пожалуйста, кто летел на международном aircanada с животным
-
Кто уже перевозили кошек в Канаду, сколько обошлась перевозка?
-
Ще раз ніхто не каже без документів. Але самому зробити документи на виліт то не така вже проблема. Паспорт, чіп, вакцина і деякі довідки. Для того ця група щоб взнати де і як і які особливості можуть бути. Якщо хтось хоче фейкові купувати то вже інша справа але нормальні документи я вважаю цілком реально зробити самому. Чи то ві Україні чи то в ЄС.
-
Кошка в салоне. До Торонто и из Торонто на остров Ванкувер.
Нас в ветеринарке сказали взять справку у официального ветеринара за 3 дня. Тут многие люди пишут -48 часов. Как правильно?
-
А 100 и все? Или потом нужно по прибытию платит за что то ещё? Откуда вы летели и какой авиакомпанией?
-
Прекращайте, уже все поняли что Вы молодец ,и деньги это необходимо и в случае перевозки животных тоже .Уже все поняли к кому обращаться. Выдохните ,и не фигурируйте в чате ,это не ваш личный чат . Отвечайте в личку о перевозке животных. Тут у людей и другие вопросы есть .А в,чате только вы со своими смс .
-
А справка про здоров‘я собаки?