Pets to Canada
-
Стіки , сигарети, девайси, одноразки, табак для кальянів - це все ви знайдете тут 👇 Залишаю контакти та посилання на наш канал нижче👇 Самовивіз без передоплати 📦 Доставка по всій країні 📍 Постійно поповнюється асортимент новими пропозиціями 😊 Регулярно проводяться акції 🙏 Оновлення товару – регулярно ✅ Доступний як роздріб, так і опт ✅ Натискайте на кнопку нижче, щоб замовити продукцію👇
-
Знов звертаюсь за досідом перевезення кота з Британії в Канаду. З UK берут в салон або холд тільки KLM, Luft... and AirFrance. Дзвонили в КLM, можна перевозити тваринку в салоні або багаж. Переліт: Лондон-Амстердам- Калгарі. В Астердамі - ночувати (і шуквти перфредлі отель). Як в такому випадку офорлювати докі - як вивоз в EU? І окремо в Канаду у вета? Тобто 2 документа потібно бути? Ще є варіант cargo з Лондону, дорого. Киці 10 років. Буду дуже вдячна за відкуки хто як перевозив тваринку з Британії в Канаду.
-
Білет пропонують з пересадкою в Амстердамі. Інших немає нажаль(
-
Доброго дня, я перевіряю, чи хтось зацікавлений у роботі на неповний робочий день з хорошою щотижневою зарплатою, Вид роботи: Введення даних. Зарплата: тижнева Досвід: Не обов'язковий Навчання: так напишіть мені, якщо вас цікавить тут, у Канаді 🇨🇦 дякую
-
Так, я розумію. Дякую. Але Вет робить на EU або Сanada і як я розумію це окремі докі.
-
Девочки всем привет)) подскажите пожалуйста , 🙏 кто в Калгари делал документы для 🐈⬛?!)где именно делали ?!)
-
Ну в Торонто вообще почти всё летает, выбирайте по цене, кондор например, и у них есть онлайн сервис по добавлению питомца
-
Будут, потому что дело в их софте, они не могут добавить любую услугу питомка емли там есть другая авиа, хоть кодшер, хоть интерлай будет. Поэтому используйте поезда или подлетку но на отдельном бланке