Pets to Canada
-
Всім привіт! Буду летіти з Канади в Європу Не зовсім розумію як купити квиток для кішки, якщо онлайн це зробити неможливо, а на момент коли я буду дзвонити щоб додати її в квиток можуть сказати, що на цей рейс вже неможливо зареєструвати тварин Виходить, потрібно буде скасовувати квиток і втрачати гроші, якщо ця фірма не повертає гроші за скасування? Можливо краще тоді їхати в офіс авіаліній і купувати квиток там? Як краще зробити? Також підкажіть, будь ласка, які авіалінії не беруть котів на борт літака? Дякую 🙏🏼
-
Шукаю людину для перевезення собаки з Варшави до Ванкувера! Готова оплатити авіапереліт із Варшави до Ванкувера в обмін на перевезення маленької собачки. Всі деталі щодо перельоту, переноски та документів обговоримо. Я знаю, що існують спеціальні перевізники для тварин, але не хочу користуватися їхніми послугами. Тому шукаю людину, яка вже планує летіти цим маршрутом і може допомогти. Якщо ви або ваші знайомі летять до Ванкувера і готові взяти собачку в ручну поклажу, будь ласка, напишіть мені в особисті повідомлення! Буду дуже вдячна за допомогу! ❤️🐶✈️
-
В закрепах есть описание t.me/petstocanada/160441