Pets to Canada
-
Хм, интересно, например?
-
Я дзвонила в кондор і мені сказали якщо тварина в багажі то пересадка не більше 3 годин але тут відписувалися люди які мали більшу пересадку з ними і у низ все ок було
-
В одних компаніях карго може називатися те що тварина в багажі. В інших те що летить окремо
-
🤷♂
-
Добрый день. Есть ли опыт перевозки шиншилл? Ее можно в салон?
-
Я думал, вы пример покажете. Но, есть 3 варианта: in cabin, in baggage, cargo
-
Вбейте в поиск город,страну из которой будете лететь и возможно найдёте информацию. Уже есть достаточно историй о перевозке животных за последнее время
-
Я не щапамятовувала і багато компаній відкинула на старті. У був варіант тільки льот і кондор. Мала на увазі звертайте на це увагу припокупці квитка. А це відомо. Багато проце пишуть
-
Тоже смотрел вариантов кучу, но как-то везде одинаково называется. Ну, не столь важно
-
Хтось купував переноску в Варшаві в багаж? Поділіться будьласка адресами магазинів де є вибір? Мене цікавить мабуть Trixie. Чи є ще якісь які відповідають стандартам?
-
Много вариантов кидали в чат, пробегитесь по картинкам / ссылкам. Могу неправильно написать (Skudo, Bergamo)
-
Ні) тварина в багажі це avih, animal in hold , ніяк по іншому це називатись не може))
-
сделали паспорт вчера в Познани - без проблем
-
Подскажите, там в частную клинику обращались?
-
Вітаю! Маємо летіти з Європи (будь-яка з країн по foilless visa) в Вінніпег, мало того, що ціни захмарні, так ще й немає можливості летіти однією авіакомпанією. Є поєднання LOT та WestJet, але тварину можна додати на рейс тільки телефонним дзвінком. А на гарячу лінію додзвонитись нереально!
Потребую досвіду тих, хто летів цим маршрутом: як ви додавали собаку до бронювання, скільки це коштувало і чи не було проблем?
Ми застрягли в Європі з таксою, 11 кг разом з переноскою.
-
Я не знаю. Невестка занималась. Делали чип, прививку и паспорт
-
Это без страховки. Большинство страховок не порывает ежегодные осмотры и прививки
-
Добого вечора. Підкажіть будь- ласка, може хто летів з хвилястою папугою? Як і в чому транспортувати? Що потрібно? Дякую
-
Trixie має skudo I gulliver. Про другу не знала дякую. Я приїду тільки за кілька днів в Варшаву. І переживаю що не зможу знайти потрібну переноску в магазині. Куди там бігти? Якщо хтось знає магазин де їх багато буду вдячна. Може ще комусь згодиться. Замовляти онлайн не хочу ризикувати. Скільки днів у них там доставка. Якщо затримають або пришлють якусь тріснуту як мені щойно у Львові. Якби було багато часу то не проблема звісно а кілька днів то хочеться мати вже якісь адреси
-
Добрий день. Подскажите пожалуйста, фото кошки обязательно должно быть в паспорте ЕС или нет ? Извините летим первый раз, поэтому уточняю. До Германии добрались 3месяца назад и без паспорта и без прививок 😀. Сейчас уже всё сделали .
17370/176266