Pets to Canada
-
був, але в Україні. ми тягнули і намагались врятувати до останнього, рішення про евтаназію приймалось вже коли вона була не в собі в агонії від болю і на кт побачили, що легені «згоріли». мені той стогін її досі у вухах стоїть, хоча пройшло вже майже два роки. зараз я не знаю чи варто було мучити її спробами врятувати. це дуже складна тема. передивляюсь її фото з того періоду, і бачу що фінал був очевидний. але тоді хапались за будь-який шанс і вірили в чудо. проте навіть маючи такий досвід, я б не наважилась на евтаназію не пересвідчившись що це єдиний вихід. у мене ще троє хвостів зараз. порадьтеся з кількома лікарями. і якщо вона ще їсть, значить хоче жити.
-
Вы ей уже подарили уход и заботу, если три врача скажут что шансов нет, то меньшее зло, всё что остаётся в этой тяжелой ситуации
-
Дуже дякую , вона є невиліковно хворою, їй лише 1 рік ..ми її знайшли , думали що зможемо її вилікувати але ..
-
Я это понимаю , ну не могу принять ..( Такой как она у меня не было кошки никогда ..Она лучшая из лучших..самое страшное что дети к ней привыкли и любят очень ..
-
Понимаю вас, наш первый пес прожил с нами тоже немного и мне тоже кажется что второго такого нет и он был идеален. Но мы учимся любить разных и по-разному. Мы его не забываем до сир пор, и дети тоже, мы иногда вспоминаем и рассказываем о нем нашему нынешнему псу, и он слушает внимательно, что очень мило. Любой кто прошел ваш путь вас поймет и не осудит. Поговорите ещё с несколькими врачами, желательно из Украины тоже, дайте себе адекватное время на принятие решения.
-
О, спасибо, очень полезно