Pets to Canada
-
Конечно. На родных . Легко достаются и вставляются
-
Просто дома она стоит без Колесиков. Я пока приучаю собаку к клетке )
-
Можете дати сайт де купували, проблема знайти колеса зараз, лише самі клітки продають
-
Зоомагазин зообонус в Киеве. Делала предзаказ на две клетки, чтоб мы померялись. В итоге взяли ту что больше. Цена 7500. Сейчас скину фирму
-
Вот) эта фирма чуть дороже Скудо, но проблем с колесиками у них нет
-
Дякую, набагато дорожче, у нам максимальний розмір((
-
Она действительно дороже, но и качество намного Лучше скудо.. + с колесиками нет проблем Я смотрела и скудо и эти вживую Скажу вам по качеству очень отличаются 😔
-
- если бы в Скудо были колесики в комплекте на большие размеры ( а так их нет. Родные заказывать - так я поняла что это невозможно сейчас. А не родные, это ехать в аэропорт с инструментами..😔
-
Нажаль у них вже не має тих кліток і не буде((
-
Это вы про Скудо или та что у меня?Если про ту, что у меня - если нет в наличии, можно делать предзаказ без предоплаты
-
Та що у вас
-
Я телефонувала у магазин сказали що не знають коли будуть
-
Вони мені також так відповіли. Я сказала що хочу замовити зараз и робила замовлення на два розміри. Потім чекала декілька днів, вони приїхали и ми вже вибрали
-
Чекала я 2-3 дні поки привезуть дві клітки) Тому замовляйте, в наявності зараз на жаль таких розмірів майже ніде нема
-
Передплату вони не беруть)
-
Якщо Київ, то є великі в наявності. Точно бачила в Епіцентрі. Є ще в зоомагазинах, в нас в двох були на районі. Якщо треба, напишіть в привптні, скаду, де саме бачила. Ми залишаємо свою без колесиків, будемо на тєлєжці катати. А для мопса 4 розміс з колесами взяла
-
В Варшаві ніхто не буде купувати переноски? Я намагалася у Львові все-таки купити але прислали з великою тріщиною. Тепер думаю може краще на місці в Варшаві купити. Тільки де там купити? Може хтось бачитиме в Варшаві такі магазини
-
Я вчора на zooplus замовила, будуть тиждень доставляти
-
А фірма?
-
Це в Варшаві? Куди доставлятимуть?
17471/174369