Pets to Canada
-
Я не знаю даже что это за эпидемия у ветеринаров, они обязаны были выдать сертификат в день прививки как доказательство
-
Друзья летали в ЕС из Турции и обратно с теми же титрами. Вакцинировали 1 раз в 2 года. Если титры были уже недействительны, значит, просто невнимательно проверяли даты вакцинации на границе.
-
Підкажіть, будь ласка, чи у когось була така ситуація Два місяці назад зробили планове щеплення від сказу, але не попросили сертифікат, який це підтверджує, оскільки ще не знали, що будемо їхати з Канади Нам лише поставили печатку про щеплення в паспорт і все Тепер ми прийняли рішення переїжджати в Україну, але ще не купували квитки, лише дивимось, відповідно не впевнені в країнах, через які будемо їхати Я попросила нашого ветеринара дати нам сертифікат, який підтверджує те, що ми зробили щеплення, але вона сказала, що спочатку нам потрібно визначитись з країнами, куди ми будемо їхати, оскільки вимоги у всіх різні Я їй пояснила, що мені наразі просто потрібен сертифікат, але вона все рівно каже, що не може його дати 😐 Англійська, у мене хороша, якщо що, я її зрозуміла правильно Можливо я щось не так зрозуміла в самому процесі збору необхідних документів для тварини Що взагалі робити з цим сертифікатом? Як його отримати?
-
Поменяйте ветеринара, это не им решать, вам нужно соблюсти бюрократические требования для будущих путешествий, если им этого аргумента недостаточно, то меняйте врача, их там полно
-
Вдруг это проверка
-
Потому что зачастую люди сами себе усложняют жизнь и бывает просят не то, что надо и ветеринар надумывает лишнего в ответ
-
О чём говорили? Что именно попросили?
-
Наклейка с прививкой в книжке здоровья есть?
-
Я спочатку говорила з секретарем, потім прийшла ветеринар
-
Давайте восстановим события...что именно вы им сказали?
-
Так, я назвала імена тварин, вона одразу їх знайшла в системі Але навідріз відмовилась давати цей сертифікат і все
-
Это может сделать и секретарь в той клинике, вы же есть у них в базе
-
Та я розумію, але мені потрібен просто сертифікат Ми говорили 20 хвилин … Вона б за цей час сто разів би надрукували цей сертифікат
-
Уам надо просто рабис сертификат
-
Скажите что вы летите в США
-
Ванкувер
-
Какая провинция? Какой город?
-
Ну вот попалась уам такая, но вы не должны были ей это сообщать...она вам должна была выдать сертификат независимо от того едете вы куда-то или нет
-
Та ні, я не казала, що пожартувала Я просто сказала, що ми пізніше будемо купувати квитки і займатись усіма документами, що треба А зараз нам просто потрібен rabies certificate