Pets to Canada
-
Ну вот попалась уам такая, но вы не должны были ей это сообщать...она вам должна была выдать сертификат независимо от того едете вы куда-то или нет
-
Та ні, я не казала, що пожартувала Я просто сказала, що ми пізніше будемо купувати квитки і займатись усіма документами, що треба А зараз нам просто потрібен rabies certificate
-
Так а що я сказала не так? Мені навіть в голову не прийшло, що не можна казати, що ми ідемо кудись
-
Не надо говорить что вы пошутили в таких случаях это только делает хуже
-
Они могут ткперь ещё и предупредить погранцов с перепугу
-
Туреччина Через кілька хвилин надішлю фото
-
Это ещё хуже
-
Можно фото обложки?
-
Так, я вже пожалкувала сто разів що їй сказала про виїзд з Канади Але я потім сто разів сказала, що мені просто треба rabies certificate А вона в ніяку :(
-
Паспорт какой страны у питомца?
-
Ні, титри ніколи не робили Летіли в Канаду з Туреччини, вони не були потрібні Rabies робимо кожен рік в січні без пропусків
-
Так
-
Он думают что вам надо выездной сертификат, вы им лишнего наговорили
-
І так по колу 20 разів «вам потрібно визначитись з країнами, потім я вам зроблю сертифікат»
-
У вас титры были ранее сделаны? Вы делали ревакцинацию? Когда?
-
Наш діалог -Добрий день, я вакцинувала своїх кішок в січні, ми будемо їхати з Канади і мені rabies certificate -Куди будете їхати? -В Україну, але оскільки літаки не літають, ми будемо добиратись через Європу, але ще не визначились з країнами, через які будемо летіти - Спочатку ви маєте визначитись через які країни будете подорожувати, оскільки вимоги відрізняються - Окей, але наразі мені просто потрібен цей сертифікат і все
-
А в турецкий паспорт они продублировали информацию о прививке во время вашего визита?