Pets to Canada
-
😂😂
-
West jet тоже не нужен был 😅
-
Скажіть будь ласка , як Люфтганза відноситься до переноски, у нас по висоті 30см, а рекомендовано 23
-
Це є в оф вимогах на сайті Канади. Тому якомусь особливому офіцеру захочеться перевірити, а у тварини нема. Я теж хвилююсь. Два місяця у чаті, то є стресс😂 зробила завдяки інформації все. Але скажу так, коли купували квитки у аеропорті, я підішла до іноземної дівчини і у неї був лише паспорт. Навіть без печатки об огляді здається. Думаю, о щаслива, чат наш не читає😂😂😂
-
За клетки почитала. А как с породой? Где можно найти ин-цию. Кане-корсо вроде запрещенны в Канаде
-
Откуда был вылет и какая компания, скажите пожалуйста
-
Варшава ЛОТ и пересадка в Торонто, дальше аир Канада. Я уточнила у девушки на регистрации на рейс(ЛОТ), на что они обращают внимания с животными и она сказала, что на требования страны прибывания. Я чуть позже сегодня полностью уже опишу наше путешествие в подробностях и скину сюда
-
Хто літав з котом в салоні WestJet? Перевіряли сертифікат здоров‘я який робиться за 48 годин?
-
Вы летите из Бухареста? В каких компаниях пересадки?
-
23 це ширина, не висота. Летіли з міні-йорком двома літаками люфганзи, все було чудово. Навіть інколи на руки брали собаку. Беріть мягку переноску, навіть якщо буде трохи більше, то можна зігнути.
-
Мы летели WestJet с мопсом в салоне. Если у вас маленький француз то возьмут.