Pets to Canada
-
Доброго дня, підкажіть, будь-ласка, де можна почитати про виїзд тварин З Канади. Я запитувала у групі, але посилання не працюють, пише, що нема такої сторінки. Песик з європейським паспортом летить Торонто- Амстердам - Варшава - Київ. Чи потрібен йому на виїзд Сертифікат здоров'я CFIA? Песик перебував у Канаді більше 90 днів. Може хтось знає, дуже дякую!🙏
-
Доброго дня. Хочеться уточнити Буду вивозити тварину з України в Канаду На виїзд з України мені потрібні: чип, міжнародний паспорт, вакцинація від сказу, титр антитіл, форма 1Вет міжнародна В Європі машиною кіт буде доставлений в Прагу, звідки буде виліт в Париж, а потім в Канаду Виходить, що форма 1-Вет, яка дійсна лише 3 дні, буде вже не дійсна при вильоті в Канаду Читаю правила на сайті Канади і вони тут вимагають лише щеплення від сказу при прильоті Чи може хтось підказати чи не пропустила я часом щось?
-
Нужны ли титры для Канады из Израиля?
-
Доброго дня. Ось що писали з приводу документів: За последние два года вроде бы ничего по вывозу из Украины в ЕС не менялось Паспорт Чип Прививка 30+ дней Титры 3+ месяца Обработка Осмотр Ф1 Международный сертификат Дальше из Европы в Канаду только паспорт с прививкой. А за 3 дні,це лише для ЄС. Є три дні щоб виїхати на територію ЄС,далі потрібен лише паспорт з щепленням без обмеження в часі
-
Да, один админ ушёл и забрал ссылку с собой
-
Это ежедневный вопрос, мне не сложно повторить. Да, существует сертификат CFIA но до сих пор НИ У КОГО, кто летел бы в Евросоюз в канадском аэропорту его нк потребовали. Всех интересует канадский рабис сертификат и паспорт Скорее всего у вас и то и то есть