Pets to Canada
-
Я звонила через скайп когда по времени Атлантических провинций было 6 или 7 утра. Дозвонилась моментально. Даже не поверила.
-
В чем вопрос?
-
Автокресло передать, оплачу доп багаж🙏🏼
-
С этим не помогу, к сожалению
-
У вас була ручная валіза і плюс сумка з котом. Чи це числиться вже як ручна валіза ?
-
А чуже місто це де?
-
Скажіть будь ласка , як можна собаку вивезти з території України, я в Європі з початку війни , чужа мені людина може привезти мою собаку ? І де таких людей шукати ? В'їхати я не можу в Україну бо безвіз у мене закінчився , підкажіть хто знає
-
Перевізників шукайте які доставляють передачі
-
Ви просите гроші а відповісти в якому ви місті зараз знаходитесь не можете
-
Нікому не скидуйте гроші, є волонтери, є громадські організації, а це не зрозуміло хто
-
Шахраї такі тупі стали,думають якщо додати Слава Україні то всі почнуть гроші їм скидати
-
Тож видно що то шахраї
-
Так то й воно, хоч би написали - я мама двох котів, нас не вистачає на корм. Може ще прокатило😄
-
І то… коти самі себе прогодують, мишку чи горобця підуть і зловлять))
-
Ну є такі коти що мишей бояться😁
-
Вот эта грозная морда боится мышей. И даже тараканов.
-
Він у вас багажі летів/летить? Питання як ви переноску підбирали. У мене кіт мабуть менший але також немаленький. Ламаю собі голову яку переноску в багаж купувати
-
Ні, він вліз у салон. 7.7кг з м'якою переноскою. Він любить влізти у щось маленьке: купили киці переноску, а він заліз та став ревнувати. Прийшлось другу таку саму брать.
-
Виглядало комічно
-
Запитань чи зручно йому там не було😅
Post 17794 of 173733