Pets to Canada
-
Я летіла з собакою, але це не має значення. Правильніше спочатку подзвонити і запитати чи є місця на тварину. потім купити білети і знову подзвонити щоб додати та оплати тварину. Але я спочатку купила білет в потім додавала. Якщо не помиляюсь, вест джет дає 24 години анулювати квиток безкоштовно, але не повертає гроші, а залишає на вашому рахунку
-
Да, звоните и уточняйте информацию
-
Але ви можете одразу і купити білети і місце тварини по телефону, ви просто даєте номер карти і вони списують оплату. Квиток коштував 100 дол, 128 канадських
-
Здравствуйте. Планируем лететь Condor. Собачка Бишон Фризе, 4,200 кг весит. 38 от хвоста до груди и от лап до холки 26. Получится ли ее взять с собой в кабину?
-
Важен вес, размеры не замеряют если в салон. Для багажа важно чтобы собака стояла в переноске свободно, для салона не обязательно. Мой Грифон такой же по размерам
-
Значит можно просто будет примять чуть верхушку переноски, чтоб под кресло влезла?
-
Да, поэтому в салон и требуют именно мягкую переноску
-
Такая сумка подойдёт?
-
Да, но смотрите по размерам - у разных компаний разные габариты. По несколько см свыше ок
-
У Condor 55/40/20 для кабины
-
Я не поняла о чем вы
-
я коли купувала квиток в льот мене питали розміри переноски я ще не знала. мені сказали то нічого вписали якусь фігню і сказали потім подзвонити і поміняти. я вже три рази дзвонила і міняла і кожного разу дзвоню а залишилося тільки те що припокупці внесли. ті подальші зміни у них не зберігаються. яне знаю далі шо робити. приїду в варшаву піду в аеропорт завчасно. чи хтось дійсно мав таке що розмір переноски записаний в квиток сильно відрізнявся від того що по факту?
-
Спасибо за такое полное описание и видео, прям слёзы навернулись когда забрали наконец-то! Скажите, а собачку в салоне можно из переноски доставать?