Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 233.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t247633143T Offline
    t247633143T Offline
    Pavlo Nahorniuk
    wrote on last edited by

inspection.canada.ca/importing-food-plants-or-animals/pets/eng/1326600389775/1326600500578

1 Reply Last reply
    0
  • t1175027746T Offline
    t1175027746T Offline
    Alina Drofa
    wrote on last edited by

А точно Ф1нужно?как раз ищу информацию, эта справка годна 5 дней, а мы едем через Польшу в Словакию только на биометрию подавать, и не известно через сколько там в Канаду ту визу дадут…

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia Kryvosheeva
    wrote on last edited by

Да, ф1 нужна, а перед вылетом вы пойдёте и возьмете у местного ветеринара справку-разрешение на вылет (иногда такие выдают в аэропорту)

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia Kryvosheeva
    wrote on last edited by

Ровно то же, с чем я и пришла. Или лыжи не едут...

1 Reply Last reply
    0
  • t247633143T Offline
    t247633143T Offline
    Pavlo Nahorniuk
    wrote on last edited by

Видимо день у ветеринара не задался. Другого объяснения не нахожу. Но выбора у нас нет, так что надеемся на удачу и понимание со стороны пограничников…

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia Kryvosheeva
    wrote on last edited by

Единственное, у меня прививки январские. Отпишитесь, как оно было и через какой пункт пропуска ехали

1 Reply Last reply
    0
  • t247633143T Offline
    t247633143T Offline
    Pavlo Nahorniuk
    wrote on last edited by

Договорились

1 Reply Last reply
    0
  • t458327058T Offline
    t458327058T Offline
    Lena
    wrote on last edited by

Пару недель назад родители ехали с котом в Венгрию . Без титров на Волынской справку тоже не выдали. На границе пропустили и особо не смотрели

1 Reply Last reply
    0
  • t247633143T Offline
    t247633143T Offline
    Pavlo Nahorniuk
    wrote on last edited by

Спасибо большое за обнадеживающую информацию 🙏

1 Reply Last reply
    0
  • t1175027746T Offline
    t1175027746T Offline
    Alina Drofa
    wrote on last edited by

Спасибо

1 Reply Last reply
    0
  • t458327058T Offline
    t458327058T Offline
    Lena
    wrote on last edited by

Читала что ещё люди ссылаются что война и обещают сделать титры на территории страны ес 🇪🇺 и выслать их по почте, это если не хотят пускать . Но думаю все ок будет

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maggy Gres
    wrote on last edited by

Хочу попередити всіх хто летить зі своїми хвостиками і вибирає LOT.Я летіла зі своїм котом,оплачений був в салон,мяка переноска,що відповідала усим вимогам(хоча я була в шоці коли на посадці я побачила шпіца в пластмасовій переносці!в якій набагато комфортніше тварині,і в мене є таке,але я виконала всі вимоги і що я отримала….)….Перед покупкою білетів я читала отзиви за LOT,всі так хвалили їх,і я взяла на них білети,щоб комфортно було долетіти з котом,але це було 10 годин Аду,ці нелюди не дозволяли коту висунути морду навіть з переноски,я йому раз дала заспокійливе,так стюардеса бігла через весь салон,казала щоб закрила,потім раз відкрила дати трішки смаколика(він в мене дресирований,після вкусняшок сидить тихо) теж стюардеса сказала,щоб я його заховала,а третій раз я хотіла дати коту водички,була турбулентність,він дуже хвилювався сидів з відкритим ротом так та стюардеса,начала на мене кричати,що це останєє попередження…щоб вона більше цього кота не бачила…хоча люди які сиділи біля мене,не напрягались від кота.Но це ще було не все…зрозумівши,що бідна тваринка не може навіть попити водички я взяла його з собою в туалет,стою в черзі і обперлась на стіну(але там складений стілець)і тут знову до мене підходять і начинається: «Не кладіть кота,це для сидіння»,хоча я тільки обперлась і стояла збоку.Чесно просто екіпаж знущався.Хочу написати скаргу.Бо це знущання!!!!Було так боляче…що ти свого хвостика везеш через півсвіту…витрачаєш не малі гроші…які ви розумієте тут необхідніші,але й мови не має,оставити його десь,або випустити «в поле мишок ловити».Час який ми провели в дорозі з котом 37 годин!Це тільки дорога,я не рахую пересадок і очікувань!!!І цей екіпаж просто мене вбив.Бажаю їм таких комфортних поїздок,як мали ми з котом)

1 Reply Last reply
    0
  • t904913219T Offline
    t904913219T Offline
    vera pyaterikova
    wrote on last edited by

А кто-то брал собаку , как эмоциональную поддержку в салон?))

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maggy Gres
    wrote on last edited by

В цьому салоні були ще дві собачки,я бачила при посадці:мальтійська болонка і шпіц,так одна собака так лящала…що аж серце зжималось…я думаю власниками теж заборонили доставати собаку…такий лястік був ніби собачку бьють припадки із-за того що вона закрита в сумці😭😭😭😭

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maggy Gres
    wrote on last edited by

Я теж боялась,щоб мене не оштрафувавали….із за цього і не відкривала більше кота😢

1 Reply Last reply
    0
  • t561800775T Offline
    t561800775T Offline
    Лилия Кораблинова
    wrote on last edited by

От куда и куда вы летели ? Моя собачка тоже не любит сидеть в сумке … первый раз слышу что так строго 😞

1 Reply Last reply
    0
  • t414711206T Offline
    t414711206T Offline
    Pavlo Moroz 🇺🇦
    wrote on last edited by

Я дуже вибачаюсь, але прочитав і офегів. Правда, що паспорт можно відправити на вклейку лише протягом місяця після отримання foil-less по почті? І де це сказано на оф сайті. Це не офтоп, бо в нас мопс і ми думали спеціально на вклейку відправити щоб не їхати через всю Європу до Lot (Польщі), а сісти на літак у Франції…

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maggy Gres
    wrote on last edited by

Я летіла Варшава-Торнто(LOT авіалініями)листній трохи вище там мій пост про переліт…

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maggy Gres
    wrote on last edited by

Взагалі,якщо приходить паспорт рекваер то так напротязі місяця потрітно відправляти паспорт,але ви ж може і в Франціі відправити,не обов‘язково в Польщі

1 Reply Last reply
    0
  • t991759048T Offline
    t991759048T Offline
    Anya
    wrote on last edited by

Мы тоже летим LOT Но в сентябре. У нас 5 животных. 4 летят в салоне. 1 в багаже. Есть переживания, очень верю, что нам попадётся приветливый персонал. Хорошо, что Вы уже прилетели. Всего Вам доброго.

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags