Pets to Canada
-
www.condor.com/eu/flight-preparation/baggage-and-animals/travelling-with-pets.jsp
-
Кондор конченые немцы. Не удивляйтесь.
-
Мали би пустити. В нас два кота. Ми купували білети в аеропорті. Одного зареєстрували на мене, іншого на мою маму. Хоча власниками є я та мій чоловік. Нас навіть не питали хто є власником.
-
А у вас у вет паспорті вписано 2 власники? Так можна? Може краще тоді просто дописати чоловіка))
-
Зараз подивилася.в обидвох власник я. Так що тим паче не мусе то бути проблемою
-
Але там є варіант дописати ще одну людину. Подивіться та впишіть якщо є таке поле
-
Це неможливо з одною переноскою. В багажі кіт має стояти в повний ріст. Може у вас котик маленький?
-
Я свою так прижала, что немного лопнул каркас сбоку))) не переусердствуйте)))
-
Краще купіть дві переноски. Мені здається тут не зможете зекономити
-
Однозначно лучше две купите.
-
Я позвонила на авиалинию, сказали что пустят твёрдую переноску на борт самолета , а потом можно будет с ней в багажное отделение
-
Просто у меня первый рейс - кот на борту , а второй - в багажном отделении Куда деть твёрдую переноску вовремя первого рейса?)
-
Блин… вместо дамкой сумки)))
-
Про багажне напевно максимальний розмір. І там має бути пояснення про те як підібрати розмір з малюночком що тваринами стояти в повний рі і вимоги довжини
-
Вот они пишут, что в соотвествии с требованиями IATA - больше я не могу найти инфу. И просто размер. Размер для какой собаки, какого веса и тд. В общем сидим и не понимаем, что нужно купить для нашей собаки и из-за этого и билеты не бронируем 😣
-
Розберете її і може як ручна кладу або в багаж. Наскільки я читала правила одна і та сама переноска не може підійти і в багаж і в салон. Якщо у вас кіт в повний ріст 20см то звісно можна
-
Я так понимаю, там указаны размеры максимально допустимые для салона. Также ка ки вес до 8 кг.
-
На інфолінії сказали , що пустять Боже , що робити 😂
-
Ваш ерк 5 кг и он меньше, отлично ему будет в клетке просторнее.
-
Де Ви знаходитеся ?
19249/175575