Pets to Canada
-
в якій країні Вам таке сказали? в Канаду титри взагалі не потрібні. У Польщу поки так пускають. Принаймі два тижні тому я особисто питала прикордонників. Але так як летимо у вересні, то ризикувати не буду...І напевно робитиму титри.
-
Багато вет олікарів на жаль не знають правил вїзду в інші країни🤷🏻♀️. Я робила по правилам, і зараз все добре. А коли приїхала до польші і пішла за справкою. (Фідбек: моя собака вїхала під час війни, коли пускали всіх, і карантин в 3 місяці не пройшов) то в повятовій інспекції (головний держ ветеринар, який дає дозвіл на вивіз собаки) сказав шо вїхала «нелегально». І треба дозвіл, шоб собака перебувала в польші і по всьому єс. І якби карантин досі не пройшов то з польші ні ногою не можна🤷🏻♀️
-
Я сама ещё в Украине. Но мне врач сказал что все остальное не подходит. Но если Вы уже в Польше, лучше все уточнять ещё там. Сходите в вет клинику. Но я знаю точно что вот как раз про те случаи, когда говорили что наш паспорт не подходит, это именно по причине неправильного паспорта . И люди пишут что наш не подходит. Это невозможно)
-
я сьогодні на такий пспорт переробляла одній кішці, бо дві мають добрі паспорти, а інша мала не такий паспорт. Хоча і його коли робила кілька років тому у іншого ветеринара, він запевняв, що з ним можна летіти (.
-
я з вами не спорю, але вже чую багато історій, що саме польські ветеринари, заставляли наших людей переробляти тваринам міжнародні паспорти українські, а вони ж все таки міжнародні. Також в цій групі читала, що одну жіночку польський ветеринар заохочував робити титри до Канади, бо ніби не пустять. А Канаді потрібні чіп та вакцина (..... Це єс вимагає титри (.
-
Мне сегодня дали разрешение в Варшаве без титров.
-
я такий сьогодні переробляла одній кішці(. Дві мають новіші
-
Напевно бо вїхали під час війни і не будете знаходитись в Польші. Є ще вихід для тих в кого літак скоро і не мають часу на титри. Можна виконати декларацію що польша це транзит і залишатись не будете, тоді є шанс вїхати в польшу, якшо не будуть пускати. Так як моя тварина жила тут три місяці, в мене повинні були бути титри.
-
Титри очикувати буде потрібно від декількох тижнів до декількох місяців