Pets to Canada
-
я навіть не знаю чи у нас є державна . Поцікавлюсь. У нас дві приватні. Але думаю, що і в державній ціна інша, тому що ці аналізи передають до Києва...
-
Всім привіт, поділюсь своєю історією) Перетинали кордон із Польщею 03.03, тоді ніяких документів для перетину кордону не вимагали. Поселились в м.Катовіце. Там же і знайшли клініку де нам зробили паспорт для кота. Перед тим нас ветеринар з цієї клініки направив у центр де коту поставили чіп і вакцину від сказу безкоштовно. (вакцина rabisin). Потім ми повернулись у клініку і замовили паспорт, вартість 100 злотих. Чекали його близько місяця, щоб отримати паспорт потрібно було мати проживання у Польщі, але ніхто не вимагав підтверджуючих документів (просто сказали де живемо). Вакцинацію і чіп перенесли у наш паспорт. Далі купували квитки, по телефону, перевізник lot, для розмови з україномовним спеціалістом телефонувати з 9 до 4. Там ми відразу замовили квитки для себе і кота(прямий рейс Варшава-Торонто), вартість за кота 150 канадських доларів, оплачували онлайн. За 48 годин до вильоту ми зробили знезараження кота від паразитів (у клініці дали таблетку і поставили відмітку у паспорті). Потім отримали довідку у повятовому інсектораті, що кіт здоровий і може летіти (вартість 25 злотих, сплата лише через банк або пошту польську). За довідку краще домовитись завчасно, ми попередили про необхідність її отримання за 1 добу до її фактичного отримання. В аеропорті перевірили паспорт кота і довідку, кота зважили, до розмірів клітки не придивлялись (була на декілька сантиметрів більше ніж дозволена). У літаку весь час був у клітці на руках, навіть при взльоті і посадці (думаю зіграло на руку те, що наш рейс затримали і всі були знервовані). Переліт переніс більш-менш нормально, трохи заслюнявився і покричав, ніяких заспокійливих не давали, під час польоту поїли водою через шприц, від їжі відмовився. В аеропорті Торонто ніхто за нашого кота нічого не питав, хоча ми його в декларації вказували. Ніяких мит за кота не вимагали. Всім гарного польоту і удачі)
-
Ехали люди и говорили, что на границе написано на польском и на украинском , что все документы довоенные на животных снова нужны. Но и писали здесь в группе, что проезжали и не требовали титры. Но так было и до войны. Некоторые проезжали и документы не смотрели на животных. Я везла с Украины 2 котов в конце января поездом. Проверяли все документы, включая титры на антитела очень тщательно Удачи вам
-
Скажите, пожалуйста, тут говорили про это приложение, но не могу найти его эпл сторе . Может есть ещё что-то ?
-
Добрый день! Я говорила про это приложение, оно там есть
-
Ні, аналіз на титри робиться один раз в житті, при умові, що всі наступні щеплення від сказу робляться вчасно (не пізніше року)
-
Добрый день,подскажите,пожалуйста,выезжаю 7.07,вылет 8.07, из Стамбула,справку у ветеринара смогу взять 6.07,будет ли она действительна?
-
Спасибо
-
Добрый день 🌞 Пожалуйста 🙏 какие именно документы нужны для собачки чтобы не было проблем в Канаде в аэропорту Спасибо 🙏