Pets to Canada
-
Доброго дня) Можете розказати як бронювали місце?
-
Доброго дня Як перевезти 8 котів? Які документи потрібні, Буду вдячна будь якої інформації
-
для Канади титри не потрібні, якщо Ви летите з ЄС, а от якщо Вам потрібно добратись в ЄС, то титри потрібні. Зараз ніби ще послаблення діють, але скільки це тривати буде не зрозуміло. Я на початку червня питала прикордонників про перечень документів, то ще можна було без титрів їхати. Зараз не знаю.
-
В гавементе района. Это даже не вет.клиника, просто офис. Там у котов сканируют чип и переписывают вакцины на свой бланк. Нужно если находитесь в Турции более 90 дней или не указали её в справке о въезде как страну транзита
-
Доброго дня) Сьогодні без проблем дали паспорт коту в Іспанії, зробили прививку від сказу, сертифікати теж видають. Ми будемо летіти в серпні.
Сказали тільки взнати на сайті посольства Канади за скільки днів нам буде потрібен сертифікат.
-
Ні, ми не брали ще сертифіката,бо летимо аж в серпні.
А в сертифіката строк дії 10 днів від видачі.
-
Я маю на увазі сертифікат здоров‘я.
-
Це я прочитала в статті, яку швидше кинули в цій групі.
-
Если вам вдруг дадут ветеринарный паспорт ЕС и туда наклеят стикеры о прививках и прочем, то вам нужен будет только international health certificate. Больше НЕ нужно брать International rabies certificate (сертификат прививки от бешенства), так как паспорт ЕС Канада принимает в качестве сертификата.
-
Ого,дуже дивно. Ми пішли в простий ветеринарний центр і нам без проблем все дали, за паспорт ми заплатили 20€.