Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 239.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1337502400T Offline
    t1337502400T Offline
    Yana Markovych
    wrote on last edited by

ми вже у Канаді🇨🇦 наша історія приїхали з 30 на 1 вночі Собака чіхуахуа, 10 місяців, вага 1600 Варшава-Амстердам-Торонто-Вінніпег М’яка пеноска, борт літака (під сидіння з переду) Чіп, міжнародний паспорт та щеплення від сказу по вікові Заспокійливе не давали Не давали їсти і пити за 2 години Документи: За 48 годин ветеринар ( ul Klaudyny 32 , Варшава) нам було усе безкоштовно Ветеринар сказала, що щеплення (у нас Рабіген Моно, зроблене 27.01.22) скоріше всього це не підійде до виїзду… тому зробила інше (28.06), та зробила відмітки у паспорті (клінічний огляд(що собака здорова), і саме щеплення звісно Обробили від бліх та кліщів Видали : 1)😎 Medical veterinary report (де зазначено дані про собаку, чіп, мої дані) 2)😎Permit (дозвіл на вивіз собаки через ЄС начебто) Як пояснила дівчина, що нехай краще буде, щоб перестрахуватися☺️ Там зазначена я, господарка собачки, номер мікрочіпа, назва і термін придатності вакцини, від сказу)

Це все що сказали потрібно…

Але я ж не заспокоїлась… Запитала про Ганаріна 15… це ж держ клініка … потрібно їхати 😁 Мені дали номер телефону, що потрібно дзвонити обов’язково , та питати у них… (Може комусь знадобиться : 22 840 43 33)

На наступний день (це вже за 24 години) (на Гарагіна не їздила і не телефонувала)

Підійшла до іншого ветеринара, та запитала, чи дійсно цих документів для вильоту досить? Він сказав так, на Гагаріна їхати не обов’язково … У моїх переляканих очах, прочитав те, що потрібно щось поставити у паспорт … а саме, ще одну відмітку, що собака здорова (29.06) тому вийшло 2 відмітки, за 28 і за 29 число (ще раз повторю, що я була геть знервована 🤪)

Дорога 😳😳😳😳😳😳😳😳 Це якийсь жах…. Відносно звісно Літак був о 06:00… приїхавши заздалегідь , відстояли у черзі на чек ін, бо за собаку потрібно було платити Попросили поставити на ваги собаку у переносці, потім показати (достати) її , щоб подивитись чи здорова вона (пару секунд) Попросили паспорт собачкин…. І все!!!!!!!! Тільки паспорт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А я ж кажу, у мене ще папірців куча, може потрібно????? А вона: «ні, тримайте папірець на оплату білета вашого улюбленця»

1 Reply Last reply
    0
  • t1337502400T Offline
    t1337502400T Offline
    Yana Markovych
    wrote on last edited by

Продовження

І тут увага … Дали папірець з сумою, вказаною злотими!!!! А у мене були тільки долари…. Підійшовши на стійку оплати, мені сказали що тільки злоті, ніяких доларів, ідіть міняйте… а обмінники усі зачинені!!!! Усі, геть геть (чого знаю? Бо у людей було забагато багажу, і потрібно було за нього заплатити… а ситуація у них була така сама… тільки долари … вони оббігали увесь аєропорт, навіть до такстсів підходили… щоб швидко доїхати …) Короче, мені запропонували розрахуватись картою (Visa) і все пройшло добре

Літак Варшава-Амстердам Собака 2 години у переносці під сидінням Не дозволяли доставати (інколи це робила, але сварились) Собака не їла і не пила нічого

Амстердам -Торонто 8 годин у літаку під сидінням по переду Та ж історія…. Не дозволяли ще жорсткіше… і пильно наглядали …. (Але… я доставала, у мене на руках спала собачка по трішки часу)

На собаку дивились у Торонто вже… попросили , вже після багажу достати собаку з переноски, запитали чи здорова і подивились її паспорт…. І все!!!!!!! Ніяких паперів, дозволів, сертифікатів…. Просто у паспорті подивилися, і все

Торонто-Вінніпег 2:40 летіти Тут також жорстоко… не дозволяли доставати… взагалі… Але сказали, щоб якщо води собачці потрібно, то щоб кликала стюардесу … По прильоту ніяких документів на собаку не знадобилось….

1 Reply Last reply
    0
  • t1337502400T Offline
    t1337502400T Offline
    Yana Markovych
    wrote on last edited by

Наша переноска, м’яка

1 Reply Last reply
    0
  • t1337502400T Offline
    t1337502400T Offline
    Yana Markovych
    wrote on last edited by

Брала з собою ще таку подушку(з лажака). Вона на ній спала (переносила її на руках , на подушці, на усих пересадках). На контролі (security) нічого не казали, просто потрібно було у пластмасовий ящик, до усіх речей цю подушку класти Може комусь знадобиться моя ідея🤓 Тепер в Канаді на цій подушці спить🤣🤗

1 Reply Last reply
    0
  • t458327058T Offline
    t458327058T Offline
    Lena
    wrote on last edited by

Это я задаю вопрос выше девушке ) Я писала что у нас месяц уже прошёл

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by

С па сибо

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maria
    wrote on last edited by

Доброго дня. Є питання. У кішки є вакцина від сказу. Які ще щеплення потрібні?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olesia Zavoloka
    wrote on last edited by

Доброго времени суток! Подскажите, пожалуйста, какие документы нужны чтобы вывести собаку 2 лет из Украины в Канаду? Я так понимаю, что Международный вет паспорт с прививками от бешенства, чип. Что ещё нужно? Титры с антителами к бешенству? Если да, то где их сдавать: в Украине или в Европе? Через сколько времени от прививки можно вывозить собаку? Справка от ветеринара о том, что животное здорово? Где делать: в Украине или в Европе? Какой срок годности у этой справки? Заранее Спасибо большое за ответы!

1 Reply Last reply
    0
  • t326778367T Offline
    t326778367T Offline
    Марина🌰🍁
    wrote on last edited by

Добрый день. Кто летел с шотландцами котами, были проблемы? Летели в салоне или багажном отделении?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлія
    wrote on last edited by

А чому собаку не посадили з вами?

1 Reply Last reply
    0
  • t326778367T Offline
    t326778367T Offline
    Марина🌰🍁
    wrote on last edited by

Добрый день. Какой компанией летели? Везли в салоне или багаже?

1 Reply Last reply
    0
  • t925421112T Offline
    t925421112T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by

AirCanada в салоні

1 Reply Last reply
    0
  • t326778367T Offline
    t326778367T Offline
    Марина🌰🍁
    wrote on last edited by

Благодарю!

1 Reply Last reply
    0
  • t564159580T Offline
    t564159580T Offline
    Elizabeth
    wrote on last edited by

Подскажите пожалуйста кто знает, забыла уточнить у авиакомпании( Если ты летишь с животным, ручная кладь не положена тебе? Или можно взять хотя бы рюкзак

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by

У всех по разному , в клм можно и кошку и ручную кладь и личную вещь

1 Reply Last reply
    0
  • t564159580T Offline
    t564159580T Offline
    Elizabeth
    wrote on last edited by

Спасибо Летим вест джет и вуэльвинг Может кто-то знает за них

1 Reply Last reply
    0
  • t640497295T Offline
    t640497295T Offline
    Kate Dmytruk
    wrote on last edited by

А якою авіалінією ви летіли ?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Angelique
    wrote on last edited by

Смотрите сначала документы для Польши, а потом уже для Канады Для Польши нужен чип, а тут уже как повезет с таможенниками, или пошлют на бесплатный, или развернут. + Нужно будет переделать прививки так как чип отменяет прививки и нужно из переделать

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Angelique
    wrote on last edited by

Вы же читаете правила перевозки авиаперевозок? Там написано, что справки должны быть свежими, один осмотр за пару дней, другой за сутки. Читайте правила компании, которой летите.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olesia Zavoloka
    wrote on last edited by

А чип, поставленный в Украине подходит? Или нужно обязательно в Польше?

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags