Pets to Canada
-
Если вы сразу в аэропорт, я не знаю есть ли там ветеринар. Но мы сняли недалеко от аэропорта номер, и тут рядом есть ветеринар, он сделал профилактику от паразитов и справку о здоровье. Если надо адре скину.
-
Да, нужен адрес, если можно. И координаты бронирования номера возле аэропорта. Спасибо
-
Viber ( функция viber out) - там безлимит на все номера по миру есть, кажется за 6$ на месяц. Мы общались 4 часа на линии, считай бесплатно получилось.
-
В Канаді майже всюди так, я сам через це сиджу місяць в селі під Бухарестом через кота, бо в Канаді вже не знаю де знайти житло за доступною ціною і щоб з котом можна
-
Звоним бесплатно через скайп - не может дозвониться вторые сутки пошли
-
Всім адресу кидайте)
-
Эсли вы снимаете жилье в районе аэропорта Отопени, то ветеринара в пешей доступности
-
VetCenter +40 725 588 667 maps.app.goo.gl/jyuMmbFdock75qZe9
-
Мені скиньте будь ласка,бо мабуть буду в аєропорту ночувати
-
Скинула выше
-
Дякую 👍
-
З котом ще реально, а от з собакою…у нас і кіт, і собака, то буде взагалі весело…
-
Нажаль так
-
В мене собачка вагою 3400. Вік 9 рочків, болонка міні
-
Фото скидає чоловік для господарів квартир. І вагу пише. Але одна відповідь no animals
-
У меня 3 кошки и собака, все стерилизованы, не пугайте меня)))
Мои знакомые нашли квартиру ещё до прибытия с 4 стерилизоваными котами, все ок )
-
Вірю, сам так скидав, або якщо можна тваринок,то не здають чоловікам
-
Ну в вас гроші напевно є, щоб знімати квартиру))) це не сарказм, а просто уточнення) особисто в мене обмежений бюджет, тому і варіантів мало
-
Залежить від міста та цін на житло
-
Може комусь цікаво... зараз на україно-польському кордоні, з нами 5 хвостів (2 йорка, 3 кота), вибірково перевірили наявність чіпу та паспорт, вакцина була зроблена в березні, титрів не вимагали. У нас паспорти для тваринок українськи та вакцина продубльована у европейські ветпаспорти (були в Румунії в березні, там просто переписали дані)
20308/175467