Pets to Canada
-
У меня 3 кошки и собака, все стерилизованы, не пугайте меня)))
Мои знакомые нашли квартиру ещё до прибытия с 4 стерилизоваными котами, все ок )
-
Вірю, сам так скидав, або якщо можна тваринок,то не здають чоловікам
-
Ну в вас гроші напевно є, щоб знімати квартиру))) це не сарказм, а просто уточнення) особисто в мене обмежений бюджет, тому і варіантів мало
-
Залежить від міста та цін на житло
-
Може комусь цікаво... зараз на україно-польському кордоні, з нами 5 хвостів (2 йорка, 3 кота), вибірково перевірили наявність чіпу та паспорт, вакцина була зроблена в березні, титрів не вимагали. У нас паспорти для тваринок українськи та вакцина продубльована у европейські ветпаспорти (були в Румунії в березні, там просто переписали дані)
-
Який у вас паспорт скажіть будьласка? І чи когось звертали увагу на сам паспорт чи самого нового зразка чи ні? Ну і чи було таке щоб когось через те що не найновіший паспорт не пустили?
-
Мои знакомые сняли без проблем, а ещё не там)
Ну а как ехать в Канаду без денег? Я вообще по программе еду, подавалась задолго до войны, там куча правил было )
-
Здравствуйте, скажите кто знает, можно ли на ребенка 14 лет зарегистрировать собаку в салон? спасибо за ответ
-
О так, коли кожен день прилітає в місто, що встиг те взяв
-
Они в селе канадском, нашли квартиру до приезда, а в Европе заработали немного + в Украине продали все и вся , вот и вся магия
-
Аааа зрозумів, вибачте)
-
З таким паспортом пускають? Деякі люди пишуть шо має бути найновіший паспорт бо не пустять. У мене не найновіший і перепитую тому
-
Всем привет . Собираемся выезжать и ехать в Испанию . Подскажите кто ездил на Авто по бензину и дорогам . Может группа есть какая-то. Спасибо . 5 хвостов везём )
-
У вас найновіший. Ви там часом бачили чи пускали з іншими паспортами і чи не було комусь зауважень що паспортне найновіший?
-
Питання таке: є документи на тварину, вакцини? Кажу, так. Все, заповнив необхідні форми і вперед. Жінка в кутку стояла, без доків на кота. Але пізніше я її бачила уже у потягу на Варшаву. Пропустили
-
У вас же англійською заповнено? Є номер паспорту. Не думаю, що настільки важливий вигляд обкладинки
-
Наскільки я знаю що ті хто не має чогось пише папір що зробить в польщі і пускають. Просто я в пятницю буду виїжджати з України і нервую дуже. Перепитую чи нічого не змінилося на кордоні. Дякую за відповідь
-
Так заповнено англійською. Векцини є і чіп також
-
То все добре, не хвилюйтеся
-
А який це паспорт у вас? Фото можете надати
20323/175003