Pets to Canada
-
Подскажите, кто прилетел уже в Канаду и летел с французом в багажном отделении, полет был без проблем для собаки?
-
Якщо ви відтвердили кота, программа наступному пасажиру просто не дасть підтвердити собаку. Можуть бути виключення, наприклад якщо повинна летіти собака поводить , чи щось таке, але толі авіакомпанія зв’язується з вами заздалегідь
-
Добрый день. Поделитесь инфо, кто летел Corsair с котом.
-
Всем здравствуйте! Кто покупал билеты в Air Transat, у вас было написано в билете pet in cabin? А то в подтверждении оплаты указано что эту услугу оплатила, а когда смотрю своё бронирование на сайте то нету там ничего о животном. Или при чек ине только будет указано? Спасибо)
-
Теж цікавить
-
Добрый день! Планируем лететь в Канаду из Украины, через Потльшу скорее всего. Какие документы нужны? Не пойму… inspection.canada.ca/importing-food-plants-or-animals/pets/eng/1326600389775/1326600500578?topic1=Travelling+with+pets&topic5=Bringing+pets+to+Canada%3a+rules+for+importing+or+travelling+with+animals
Здесь указано что нужна прививка от бешенства, чип не обязательно и вроде как еще антитела к бешенству. Может кто знает что нужно на самом деле? В Польшу скорее всего будем ехать на автобусе…
-
Скажите, а вы из Литвы какими авиалиниями летели?
-
Я не в Києві. Поїхала в нашу державну ветеринарну. Там взяли кров, підготували її для аналізу. Це коштувало 300 грн. Далі, оплатила на рахунок державної лабораторії 1958,18грн, квитанцію обов'язково роздрукувати. Купили півлітровий термос металевий, туди наколола льоду, вклали підготовлений матеріал, запакували з документами. Віддали мені. Далі, я відвезла це на відділення Нової пошти і замовила доставку в лабораторію кур'єром. Це коштувало 90 грн. Все, чекаємо тиждень. Через тиждень перевірила на сайті наявність сертифікату, замовила кур'єра від них до себе на нову пошту. Це ще100 грн. В Києві це простіше, бо поруч з лабораторією є ветеринарна клініка