Pets to Canada
-
Скажите, а вы из Литвы какими авиалиниями летели?
-
Я не в Києві. Поїхала в нашу державну ветеринарну. Там взяли кров, підготували її для аналізу. Це коштувало 300 грн. Далі, оплатила на рахунок державної лабораторії 1958,18грн, квитанцію обов'язково роздрукувати. Купили півлітровий термос металевий, туди наколола льоду, вклали підготовлений матеріал, запакували з документами. Віддали мені. Далі, я відвезла це на відділення Нової пошти і замовила доставку в лабораторію кур'єром. Це коштувало 90 грн. Все, чекаємо тиждень. Через тиждень перевірила на сайті наявність сертифікату, замовила кур'єра від них до себе на нову пошту. Це ще100 грн. В Києві це простіше, бо поруч з лабораторією є ветеринарна клініка
-
вчера висела у них на линии 4 часа, не дозвонилась, сегодня решила набрать с утра, пока в Канаде ночь, висела на линии 2 с половиной часа, наконец-то дозвонилась, покупала и себе билет и в него сразу добавили собаку. все диктовала по буквам ей, она не могла понять, как это, если у моей собаки нету породы 😁 с горем пополам разобрались, это капец конечно)
-
Тільки вет паспорт