Pets to Canada
-
Я не о правилах, я об опыте реальном вас спросила
-
Титры только при пересечении границы Украины
-
Перетинали кордон в Польшу 24.06. Титри хотіли побачить, я сказала немає. Пропустили. Титри робити довго, і у військовий стан їх зробити нереально, я думаю поляки це розуміють
-
Ага могут и пропустить тут зависит от них
-
В общем у нас такая ситуация, кошка в жизни ни разу не вакцинирована. Мы в Украине, записались на вакцину и чип на 11 число. Выезжать хотели бы в конце месяца, там как получится. Ехать будем на Бухарест. Оставлять не вариант, я с ней уже 10 лет. Нам по идее еще и ревакциная нужна? Я в этих делах очень далёкая. Лететь будем сначала в Ирландию, почитала, за титры ничего не говорят, только за то что от даты вакцины должен пройти 21 день, и за пару дней до вылета глистогонка и справка от гос ветеринара.
-
Подскажите по air transat
Как прошло оформление животного?! Вы дозванивались и бронировали или была возможность онлайн забронировать?! Через какой сайт?!
По этой компании в группе много вопросов но нет ответов
-
Добрий день! Сьогодні подорожуємо з 5 тваринами (нас двоє), 2 йорка з нами в салоні, 3 котика - у багажному. Реєстрацію пройшли, до кліток не чиплялися, за воду та їжу в клітках не питали. З документів вимагали ветпаспорти та довідку про здоров'я, це перевірили. Вакцина у наших є, титри не робили, ніхто за них і не згадував. Їхали з України залізницею до Варшави. Правда, ветпаспорти у нас європейські, нам ще в березні в Румунії поміняли
-
В Германии разрешение на вывоз брали к какого-нибудь государственного ветеринара? С чем летели?
-
Есть кто-то кто летел по Канаде flair airlines?
-
Доброго дня, підскажіть будь-ласка, ми маємо за броньований квиток з Варшави до Франкфурту(Lufthansa), а з Франкфурту до Ванкувера лінія (Air Canada) , підскажіть як відбувається бронювання місця для тварин, я дзвонив до Air Canada, сидів 2 години на інфо лінії, потім коли почали бронювання місця, мусив заплатити 100 доларів, хоча на сайті пише що 50 за маленьких тварин і платити треба тільки кредитною або MasterCard, підскажіть будь-ласка що робити, чи можна якось зробити бронювання для тварини через Інтернет і заплатити звичайною картою? А ще сказали що ми мусимо бронювати ще місце в першому та другому літаку...
-
Доброго дня. Можливо хтось не знає, зараз стартував перший етап виплат підтримки всiм українським громадянам вiд Червоного Хреста.
Кожен українець який перебуває в Україні або за кордоном може отримати допомогу у розмірі 2200 гривень. Вже зараз можна отримати виплату, через додаток Приват24 за даним посиланням: @privat_dopomoga_bot Здоров'я та миру всім Прошу максимально поширити це повідомлення, допомагайте своїм товаришам!