Pets to Canada
-
Есть кто-то кто летел по Канаде flair airlines?
-
Доброго дня, підскажіть будь-ласка, ми маємо за броньований квиток з Варшави до Франкфурту(Lufthansa), а з Франкфурту до Ванкувера лінія (Air Canada) , підскажіть як відбувається бронювання місця для тварин, я дзвонив до Air Canada, сидів 2 години на інфо лінії, потім коли почали бронювання місця, мусив заплатити 100 доларів, хоча на сайті пише що 50 за маленьких тварин і платити треба тільки кредитною або MasterCard, підскажіть будь-ласка що робити, чи можна якось зробити бронювання для тварини через Інтернет і заплатити звичайною картою? А ще сказали що ми мусимо бронювати ще місце в першому та другому літаку...
-
Доброго дня. Можливо хтось не знає, зараз стартував перший етап виплат підтримки всiм українським громадянам вiд Червоного Хреста.
Кожен українець який перебуває в Україні або за кордоном може отримати допомогу у розмірі 2200 гривень. Вже зараз можна отримати виплату, через додаток Приват24 за даним посиланням: @privat_dopomoga_bot Здоров'я та миру всім Прошу максимально поширити це повідомлення, допомагайте своїм товаришам!
-
Такой вопрос , если вылет в 6 утра, приедем в 3 ночи в аэропорт, будет ли в аэропорту дежурный ветеринар у которого справку надо брать ? Или можно сделать за день до вылета это в аэропорту ?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, я можу перетнути кордон Польщі, якщо в кошеня нема паспорта та вакцинації від сказу?
-
тільки через авіакомпанію ви можете підтвердити тварину. Тариф встановлює авіакомпанія, і спосіб оплати теж. І звісно вам треба це зробити на всіх рейсах, що є в вашому квитку.
-
ні не зможете, паспорт та вакцина і чіп є обов'язковим для Польщі
-
А якщо в Україні зараз проблема з паспортами для тварин? Завод розбомбили
-
тут Вам не скажу...поблажки роблять тим хто їде з самої зони бойових дій, але які не знаю. Я на днях переробляла паспорт. Можна десь по дорозі на кордоні зробити паспорт і вакцину та чіп. Мені ставили чіп заднім числом ..робила на другий день війни, а терер переробляла паспорт одній кішці