Pets to Canada
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, я можу перетнути кордон Польщі, якщо в кошеня нема паспорта та вакцинації від сказу?
-
тільки через авіакомпанію ви можете підтвердити тварину. Тариф встановлює авіакомпанія, і спосіб оплати теж. І звісно вам треба це зробити на всіх рейсах, що є в вашому квитку.
-
ні не зможете, паспорт та вакцина і чіп є обов'язковим для Польщі
-
А якщо в Україні зараз проблема з паспортами для тварин? Завод розбомбили
-
тут Вам не скажу...поблажки роблять тим хто їде з самої зони бойових дій, але які не знаю. Я на днях переробляла паспорт. Можна десь по дорозі на кордоні зробити паспорт і вакцину та чіп. Мені ставили чіп заднім числом ..робила на другий день війни, а терер переробляла паспорт одній кішці
-
а якщо пересадка в Торното? то це виходить 100+ 50??? Бо я цього моменту не розумію..чи один раз 100
-
Залежить від вашого квитка, якщо наприклад у вас весь переліт однією авіакомпанією , то тариф буде на весь маршрут, і чи від буде 100 долл чи 200, ви перевіряєте згідно з правилами вашої авіакомпанї. Якщо у квитку різні авіакомпанї, ви оплачуєте кожен рейс також згідно тарифів перевізника
-
Добрый день всем. Поделитесь пожалуйста ссылочками на сайты где в Польше можно купить переноски для котов и собак 🌸
-
Робіть звичайний паспорт, не міжнародний, встановленого зразка. Але чіп, паспорт, і вакцина зараз обов’язкові для перетину кордону
-
Вопрос ко всем, кто летел WestJet. У нас не удается зарегать 🐈 в самолёт: Рейс составной, эирфрэнс до Парижа, от Парижа - вестджет. Вестджет, говорит, что не незарегают, так как за перелет по Европе они не отвечают, звоните в эйрфренс. Эйрфренс говорит - незарегаем, так как не у нас покупали билеты. Пусть вестджет делает заявку. Вестджет ничего не знает про заявки. У кого-то был похожий случай? Как разрулили?
-
Вот читаю я про авиалинии из Варшавы до Канады. Не могу понятие какие кроме LOT еще перевозят животных на борту. И еще: одна из моих кошек: британка короткошерстная. Как же ее везти?никто не перевозил такую породу?
-
Air Canada временно не будет перевозить домашних животных nashvancouver.com/air-canada-vremenno-ne-budet-perevozit-domashnix-zhivotnyx/ Авиакомпания Air Canada временно приостанавливает перевозку животных в багажном отсеке по причине более длительных, чем обычно задержек в аэропортах
-
Как раз завтра собиралась звонить ! Это точная информация? Кто-то звонил?