Pets to Canada
-
Мы из Бучи,Собаку привезли нам с этим паспортом. 7 лет назад За пределы Украины с нами не ездила и надобности менять не было
-
Ок, а вони щось питають? Нашого котика буде везти інша людина, тож чи були у вас питання по типу «чи це ваш кіт?»
-
inspection.canada.ca/importing-food-plants-or-animals/pets/eng/1326600389775/1326600500578
-
Ну вот мне так сказал ветеренар и тут тоже такое читала. Если паспорт 🇪🇺 то можно без сертификата. Сертификат нужен только к украинским паспортам. Решила уточнить ещё раз себе на голову. Похоже у меня много лишних нервных клеток образовалось🤣🤣🤣
-
О , дякую Я якраз шукала Третій пункт- animals - ставите галочку - yes
-
Только если у кота паспорт 🇪🇺
-
Ви Тепер побачили ?
-
Кожна людина ввозить та розмитнює собаку як свою Я привозила теж людям собаку: вет паспорт робили на моє ім’я
-
Hello guys
-
Я маю досвід перельотів з тваринами в салоні літака. Не буду стверджувати , але одну тварину на один квиток можна зареєструвати. Ми мали дві але міні: то вони були в одній переносці, що дозволяється. Але реєстрація на рейс: одна тварина на квиток: все треба читати на сайті авіаліній : розділ переліт з тваринами.
-
Євросоюзу? В нас міжнародний, теж на декількох мовах, з усіма відмітками та вакцінаціями
-
Где он был выдан? Мне кажется я вас запутала своим вопросом. Делайте всё как делали.
-
Хорошо) главное, чтобы впустили в самолёт
-
Вас или меня?))))
-
Подільться, будь ласка, досвідом хто перевозив собаку в багажному відділенні авіалініями KLM, як ви бронювали місце, як з ними зв‘язувались. Буду дуже вдячна!