Pets to Canada
-
Ми поки не робимо титрів.теж плануємо на осінь виїзд,як собаку буде можливо погрузити на літак😂
-
На Волынской, 1925 грн, заходите на второй этаж клиники, спрашиваете что вам нужно, сдаёте кровь и несете в лабораторию- соседнее здание
-
Мне на Волынской очень рекомендовали делать, этот анализ делается раз в жизни, при условии своевременной вакцинации в дальнейшем, так что 2000 и будет вам счастье
-
Сдавали 29.07, завтра заберу справку. Обратитесь именно на второй этаж с торца, там врач Наталья, именно она выдает разрешительные документы, она же у кота и взяла кровь, 5 минут дела и все счастливы. Я сделала, что бы были, хотя тоже 3 месяца ещё не пройдёт перед выездом
-
Я інакше вважаю,вакцинувати тварину раз у рік у зазначений час,і буде вам щастя😉
-
Нам ветеринар розповідав історію,що із-за того що не минуло 3місяці після титрів,людину у червні розвернули з кордону.отака...малята😂
-
Ну якщо не пройшло 3 міс то логічно не показувати на кордоні цю справу, звісно якщо не спитають)) ми просто наразі не знаемо в кінці вересня або в кінці жовтня полетимо - якщо друге то якраз буде. А то через місяць реалії на кордоні можуть стати більше сурові в плані вивозу тварин, а потом ще 3 міс чекати не варіант
-
А Ви в жовтні впевнені що зможите летіти ??
-
Ні я про те що заборона на в'їзд до Канади собак з 28 вересня
-
Собак для розвення,і тд..!!!якщо собака стерелізована,проблем не буде
-
на домашніх ця заборона не поширюється
-
Там написано ще та інше ....
-
З 1 жовтня більшість жінок стає воєнозобовянані і буде заборонено виїзд за кордон. Тому чим раніше тим краще)
-
В Канаді навіть на стерелізованих меньше страхівка,в два рази
-
Певних професій